Inlägg från: Ankungarna |Visa alla inlägg
  • Ankungarna

    augusti 2010

    Hej, hej! :)

    Vi gifter oss den 7 augusti -10, i lilla Vårgårda. Så jag tänkte hoppa på den här tråden jag med...

    Än så länge har vi: Bokat kyrka, festlokal, vigselförrättare, solist, frisör och fotograf. Vi har även kikat upp catering och bröllopstårta, men inget bokat där än. Klänningen köpte jag nu i torsdags! :) Och sen har jag köpt material till inbjudningskort. Vi tänker göra en liten kombination: köpa färdiga kort, men göra insidan själva och piffa upp det lite.

    Så vi har också kommit en bit på väg, men har mycket av det roliga kvar!

    Det där med hur långt i förväg man ska skicka inbjudningarna är verkligen svårt...

  • Ankungarna

    nikitakatt: Jag tror att vi tänker skicka ut inbjudningarna i slutet av mars eller i början av april. Innan folk har börjat planera sin semester allt för mycket. Man vill ju inte att folk ska vara borta. Men de flesta kan man väl upplysa lite diskret förväg...

    Och sen sätta en OSA-datum i början av juni kanske? eller vad tror ni andra?

  • Ankungarna

    VanessaB: Vi kommer också ha lila färgtema. Vi har tänkt blanda lavendellila med en lite mörkare nyans. inte rikigt plommon, men åt det hållet. Det blir verkligen underbart snyggt! :)

  • Ankungarna

    Det är rätt lugnt på våran front också... nu har vi iaf bokat catering och tårta och så. Det känns skönt eftersom det är en så stor del.

    Nu är vårt största problem tärna, marskalk och värdpar. Det är verkligen svårt! Vilka ska man välja? Vi har tänkt att ha en tärna, en marskalk och 2 värdpar (2 killar + 2 tjejer). Jag har svårt att bestämma vem jag vill ha som tärna för jag har en syster och så två väldigt nära kompisar. *suck* Jag hoppas verkligen det löser sig snart...

    Tänk vad mycket det är man måste tänka på och bestämma!

Svar på tråden augusti 2010