• Skimmra

    Vad hände med din kropp då du slutade med P-piller?

    Hej,

    Har en ganska så "ytlig" fråga inom samma ämne. Förändrades er bröststorlek något efter att ni slutade med p-piller? Mina blev något större när jag började äta dem för ca fyra år sedan.

    Tacksam för svar :)

  • Skimmra
    Chris24 skrev 2009-11-11 11:03:09 följande:
    faaaaen ångest jag får nu! Jag hade bara problem nästan med P-piller, satte in p-staven igen efter ett uppehåll på 1år (hade den i 3år, fick höra man skulle vila kroppen lite o satte in den igen förra året) men nu krånglar skiten bara!Jag blöder konstant nuförtiden och jag går upp & ner i vikt, skit jobbigt. Nu funderar jag på att ta ut den såklart men jag vet inte vad jag ska ta då p-pillrena fick mig o må dåligt också? Är smått rädd för detta nu..Dessutom vill jag inte ha p-spruta, gick upp 10kg nästan när jag prövade det i 3-4mån och p-plåster glömmer jag mest troligt.. nej, ingen spiral tack heller.SUCK.
    Hej,

    Har du testat p-ring? Jag tror att det är samma hormon som i p-piller men i mycket mindre mängder eftersom man sätter in den i "källan" så att säga. Sen blir ju hormonbalansen mer jämn än med p-piller eftersom dem tar man en gång per dag och p-ringen har man i hela tiden (3 av 4 veckor i månaden dvs).

    Lycka till!
  • Skimmra
    Chris24 skrev 2009-11-11 14:35:03 följande:
    Men var det inte p-ring som trillade ut lite hips som haps hörde jag?
    Ingen aning, har aldrig testat den själv men en av mina vänner bytte från p-piller till p-ring när hon och killen skulle resa i asien eftersom risken att bli magsjuk (och i sin tur inte ha något skydd) är rätt så stor. Hon har aldrig klagat över att den skulle trilla ut. Jag har till och med frågat om den känns vid sex men varken hon eller hennes kille har märkt något. Kolla med din barnmorska/gynekolog och se vad han/hon har hört.
Svar på tråden Vad hände med din kropp då du slutade med P-piller?