• Lycklig81

    Luleå brudar 2010

    Hej
    Alla vi lyckliga som ska gifta oss i Luleå traken 2010.
    Gör listan lång nu ;)

    Lycklig81 17/7 2010

  • Svar på tråden Luleå brudar 2010
  • Lycklig81

    jag har en kompis som gifte sig nu i aug och hade honom som fotograf..dom betalade 14000kr (fotot innan vigslen och under vigslen, inget mer) och de va inte värt de sa dom.

    Han är duktig på att fota barn men inte bröllop..men de va deras upplevelse..andra är kanske nöjda.

    Sj tycker jag de är FÖR mycket pengar då lägger jag hellre de på helikopten ^^ :) nä då vi får se.

    Mailade Kallax och fick svar på att de kan flyga oss från kyrkan till festen. väntar på offert nu från dom så får vi se hur dyrt de kan bli :) hoppas de inte är för dyrt för då får vi börja tänka på annat. Spännande :) fniss hihi

    Har tittat lite på ringar..min förlovnings ring är märket Englabergt och jag skulle vilja ha samma märke på vigselringen, men dom är rätt dyra ca 12-13 000. Så jag får se om jag hittar någon billigare. Har tänkt på att designa en egen men vet inte vart man ska vända sig så jag ska kolla upp hur andra har gjort här på BT. Ska se om jag hittar en bild på hur jag vill ha min ring och lägga upp den i gallerian.

  • Arosa

    Ett kort litet inlägg bara ang danielphoto... Min bror och fru hade Justin som fotograf när de gifte sig. Grymma foton blev det, supersnygga bilder verkligen. De hade lyxpaketet, dvs han var med hela dagen och kvällen. Hade jag haft budget för det hade jag kunnat tänka mig att ha honom själv...
    Vi ska däremot ha Photo by Maria och det känns jättebra det också. Hon tar riktigt fina bilder och är lite mer rimlig i pris. Trevlig tjej är det också!

  • Lycklig81

    ska ni ha Photo by Maria hela dagen el hur ska ni göra??

    sj tycker jag oxå att hon har mera rimliga priser och verkar duktig.

    Hur går de annars med planerna??

  • Arosa

    Vi har inte bestämt ännu om vi ska ha fotograf hela dagen, men jag tror inte det. Det tas så mycket bilder ändå under själva festen och många av våra kompisar fotar gärna.

    Annars kan jag tipsa om en annan tjej som också verkar ta fina bilder, www.annathurfjell.se/index2.php Hon bor i Luleå nu även om det står att hon bor i ume.

    Våra planer är inte så jättelångt framskridna annars, lokalen blir troligtvis Östra skolans matsal. Den är fin och det är inga problem att få plats med alla människor. Dessutom kan man ju laga maten själv eftersom det är ett rejält kök. Kruxet är att man måste ha en person som är behörig att vara i skolkök men det har vi fixat. Sen är det ju centralt och bra läge också.

    Blommor tänkte jag ha väldigt enkelt, tex tulpaner eller en bukett med gerbera. Det blir förhoppningsvis billigt så också

    Färgtema? Njae, kanske bestämt... Köper jag den klänning jag har hittat kommer det att bli något med vinrött och isblått, annars blir det kanske isblått och lila. Det mesta ger sig när man bestämt klänning tycker jag. Ska kolla på lite mer klänningar imorgon, men har hittat en jag verkligen gillar med vinröda detaljer :) Det finns ju gott om affärer här i göteborg. Men inbjudningskorten ska hur som helst vara isblå med vinröd detalj så kanske att vi har bestämt färgtema trots allt

  • saga 2010

    Oj hade ingen aning om att han var så dyr... Har bara pratat med en tjej som tog sina bröllopsfoton med honom och hon var otroligt nöjd. Håller med om att man hellre lägger pengar på annat, typ en ring som ska bäras resten av livet. Men visst vill vi ha vackra foton men det finns ju fler fotografer att välja på :). Vi kommer inte heller att ha fotograf hela dagen utan resonerar oxå så att det tas mycket foton bland gästerna under själva festen. Har en duktig tjej i familjen samt en kompis som kommer få ett extra ansvar över detta. =)

    Nu funderar vi lite över solosång i kyrkan, att vi ska det är bestämt men inte vem. Katrin Grönlund ska vara duktig på att ta ton, känner ni till någon duktig sångare eller sångerska?

  • Lycklig81

    min m2b lillasyster kommer spela och hennes kompis kommer sjunga på våran bröllop. Så den biten är klar för våran del :)

    Såg att på blocket annoserar dom ut om att spela/sjunga på bröllop.

  • l8ol

    Hej på Er!
    Jag har hittat hit. Bodenbrud 22 maj 2010.

    Vigseln kommer att ske i Överluleå Kyrka och festen hållas i Druidgården. Runt 70 gäster blir det nog, varav 25 barn.

    2 av dem är våra egna söner. Den äldre (10 år) blev jätteglad när vi berättade, den yngre (6 år) tyckte - Jaha ska ni förgifta er, varför då? :))

    Har hittat klänningen men inte köpt den ännu.
    Diadem och skor är inköpta och frissan bokad.

    Inbjudningskort, program mm ska jag göra själv.

    Färgerna kommer gå i vinrött, guld och gräddvitt.

    Gubbens (16 år har vi varit tillsammans till nyår) kläder, och barnens är ett ?
    Likaså mat, tårta och fotograf....

  • Lycklig81

    Välkommen I8ol kul att du hittade hit :)

    ja de är rätt svårt de där med maten..vi tänkte ha buffe, min m2b mammas vännina som oxå är gäst ska göra våran mat.
    Vad jag vet nu blir de 3 olika kött och 3 olika fisk, sen vet jag inte mera.
    Hon skulle fixa menyförslag till oss så jag hoppas vi får den snart..är rätt skönt att ha de fixat, fast de är ett tag till vi ska gifta oss.

    Har ni funderat på hur ni ska göra med eran brudbukett?? vad ni vill ha för slags blommor, göra dom sj el köpa??

Svar på tråden Luleå brudar 2010