• fruNils2b

    CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!

    Oh vad besviken jag blir när du skriver att gröten inte var någon gröt... :(

    Annars känns det som om det rullar på lite för lätt. Mår väldigt bra och det känns inte ens som någon större uppoffring att bara äta pulverpåsar. Väntar med bävan på det stora bakslaget.

  • fruNils2b

    knyjoy: Vardagsrummet ser bra ut! Hur hade du det innan?

    Kan det vara så att det är lättare att komma in i det här "lyckliga och lätta" stadiet första gången man kör?

  • fruNils2b

    Hur går det för mina medbantare? Jag är fortfarande inne i ett lyckorus och tycker således allt går toppen. Inne på dag 12 och har minskat 4,5 kg än så länge!

  • fruNils2b

    Idag är jag närmare 80 än 90kg! Så glad! 84,9 kg stannade vågen på. Kontrollvägde flera gånger. Happy, happy, happy!

    Idag blir det powerplate och sedan bio! Kanske ska lyxa till det med en lightläsk!

  • fruNils2b

    Idag känns det tungt... Tycker inte det händer någonting på vare sig måttband eller våg. Har ångest för att jag (enligt plan) åt kött i måndags. Måste komma in i den där känslan jag hade för en vecka sedan.

  • fruNils2b

    Här går det bra! Det var supertungt hela förra veckan, men i lördags vände det igen. Var på fest i lördags och fuskade ingenting! Fick så mycket pepp eftersom alla tyckte jag var så duktig. Har också börjat få kommentarer från alla möjliga håll om att det syns att jag gått ner i vikt, att jag är fin i ansiktet osv.

    6,8 kg på 3 veckor. Väger nu 83,1 kg! Det börjar närma sig med 7:a som startsiffra! Woohooo!

  • fruNils2b

    gladaDessie: Härligt! Hur länge är det du kört nu?

    Jag har nu kört 4 veckor, invägningen idag visade på -8,6kg. I fredags köpte jag klänning utan att prova, när jag kom hem visade det sig att den var alldeles för stor. Dagen efter åkte jag in för att byta till en mindre storlek - var tvungen att gå ner två storlekar för att hitta rätt! Så härlig känsla!

  • fruNils2b

    December 2009: Släng daimstruten i soporna och kom ihåg att det är du och din logik som bestämmer och inte något onödigt sug. Du är duktig och klarar det! Och tänk vad skönt det kommer kännas imorgon när du stog emot!

  • fruNils2b

    gladaDessie: Bra jobbat med 6 veckor!

    Ska själv köra ren kur i 4 veckor till och har således gjort hälften. Kändes så skönt att ha kommit över halvvägs-gränsen.

    Nu har jag inte några "fusk-tillfällen" kvar. Känns otroligt skönt. Fast jag har ju lyckats hålla mig till att endast äta väldigt lite kött de gånger jag varit tvungen till att "fuska".

  • fruNils2b

    Jag har börjat oroa mig för att jag inte kommer att vara "smal" om 4 veckor när jag ska börja vänja in mig på mat igen. Vet att jag bör förvänta mig ca 2 kg plus när jag börjar äta mat pga vatten och det skrämmer mig. Jag vill väldigt gärna vara under 75 kg när vi gifter oss. Det är 6 kg ner till det. Borde vara rimligt på att komma ner till på den tiden det är kvar på ren kur. Men +2 kg innebär 77 kg och det är inte vad jag vill stå på. Det är alldeles för långt ner till mitt slutliga mål om att ligga runt 70 kg.

    Dessutom, har ju tänkt ta en "paus" i december, dvs. bara fokusera på att stå stilla i vikt för att sedan ta tag i det efter nyår med ett pulver-race till. Om jag då väger 77 kg och det känns svårare med pulver än det gjort denna gång (jag har förstått att första gången är den lättaste) - kommer jag då någonsin att landa på 70kg som jag så gärna vill?

    Ååååh, vet varken ut eller in. Ska jag köra ren kur ända in i kaklet, dvs hela vägen till dess att vi åker till Thailand? Det borde innebära åtminstone 3 kg till. Nackdelen är ju att jag då måste vänja in mig på mat i Thailand. Kanske ändå är lättare att göra på hemmaplan.

    Och tänk om jag inte klarar av att sköta mig när jag börjar äta igen? Och sväller upp till det jag började på plus lite till? Jag vill ju så gärna att detta ska vara det sista stora racet med vikten jag gör. Ångest.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!