Inlägg från: Superstarfia |Visa alla inlägg
  • Superstarfia

    Sundsvall/Timrå Augusti 2010! Våran månad!

    Här kan vi träffas och snacka å ge varandra tips och råd!

  • Svar på tråden Sundsvall/Timrå Augusti 2010! Våran månad!
  • Superstarfia

    välkommen!

    vart ska ni gifta er nånstans? *nyfiken*

  • Superstarfia

    Princess S skrev 2009-09-20 09:48:27 följande:


    Vi ska gifta oss i Selånger kyrka 31/7! Lite svårt att få ordning på allt när man inte bor i Sundsvall, men då är det ju bra att man är ute i god tid! Dessutom så beställde jag klänning här i Malmö igår! Så roligt!!
    Härligt, vart ska ni ha festen efteråt?
    vi gifter oss 7/8 i Lögdö kapell. vi är i full gång i att lete lokal, som du säger är de inte så lätt när man inte bor i stan. vi bor i utanför sthlm, men är här uppe nu över helgen.. :)
  • Superstarfia

    Princess S skrev 2009-09-22 19:06:36 följande:


    Vi ska ha vår fest på Restaurang Grankotten, Norra Berget. Jag kommer nog inte att åka upp innan jul, men jag tror att det mesta löser sig ändå!
    åhhhh! vilken tur att ni ska gifta er helgen före oss.. annars hade ja nog gett dig en utskällning.. för grankotten är bokat för ett annat bröllop våran helg.. å ja är såååå ledsen för det..
  • Superstarfia

    Princess S skrev 2009-09-23 17:34:12 följande:


    Ojdå, ja, även i lilla Sundsvall måste man vara ute i god tid! Det låg redan en preliminärbokning hos Grankotten den 31/7 när jag kontaktade dem, men så ändrade det paret sig, så vi kunde boka stället. Kanske bytte de till veckan efter?! Tråkigt för er, verkligen! Jag är jätteglad att vi kunde boka där! Har dock inte riktigt några recensioner därifrån. Någon som har hört något? Gör de bra mat?
    Ja så var de säkert, uch ska spänna onda ögat i dom om dom visar sig här.. ;) Men vi har iaf prelbokat Villa Marieberg och hotel Knaust!
  • Superstarfia

    Jaaaaaaa!!

    Vi har bokat lokal nu!!! Går inte att beskriva hur glad jag är.. har även hunnit med att beställa blommor och brudklädsel.. :)

  • Superstarfia
    kaksmulan skrev 2009-11-23 12:35:27 följande:
    Åh va skoj vi har preliminärbokat lokal men verkar jätte svårt med vigselförrättarna finns bara fyra st i kommunen och dom är inte så jätte villiga att avbryta semestern bara för att viga vilket man förstår iof så nu har vi ändrat datum och hoppas på mera tur *nervös*
    vart ska ni viga er då? vad har ni prebokat för lokal?
  • Superstarfia
    kaksmulan skrev 2009-11-23 15:07:26 följande:
    vi har preliminärbokat nävsta skola och tänkte ha en borlig vigsel där. Vi har inte varit dit och kollat ännu men en bekant till oss hade varit på ett utomhus bröllop där och det hade varit jättefint.Nu är de bara att hålla tummarna att det nya datumet fungerar, hon skulle höra av sig i morgon *ännu mera nervös* hihi
    vad har valt för datum då? nävsta är jättefint!
Svar på tråden Sundsvall/Timrå Augusti 2010! Våran månad!