• Lolail­ola
    Äldre 11 Oct 19:31
    10623 visningar
    43 svar
    43
    10623

    Ö-viksbrudar 2010

    Hej!

    Jag vill bara höja ett varningsfinger för Helhet inne i stan. Dom gjorde något så otroligt dåligt mot mig (sa 1 vecka innan att jag inte fick det priset dom lovat från början 1000kr då jag bara ville ha uppsättningen, men sen alltså endast EN vecka innan bröllopet säger dom att jag måste betala 3000kr!!!) och så gör man bara inte. Ok, om dom sagt vid bokningstillfället (ett år innan) att dom gett mig fel eller ett tag efter det, men inte en vecka innan!
    Jag hade tur som hade bokat Skönhetsjouren för smink o naglar, och hon gör även håruppsättningar så hon räddade mitt bröllop och gjorde rubbet på mig. Jag är jätte nöjd.

  • Lolail­ola
    Äldre 15 Oct 15:49
    #17

    Vi tog maten från Vildsvinsfarmen, dom var billigast med 105kr/ kuvert. Exotisk planka med fläskfile, rostbiff och skinka. Potatisgratäng och sen då määäängder med frukt (vet inte hur mycket frukt som blev över!) ingick även bröd o smör fast vi tog 3 olika såser istället för brödet (har bagare i familjen o dom gav oss bröd)
    Kan varmt rekommender dom

  • Lolail­ola
    Äldre 18 Oct 21:07
    #20

    TinEng: det beror nog på vilken kyrka du ska gifta dig i. När jag bokade ca 1 år innan var det redan 2 tider bokade, i själevad!

  • Lolail­ola
    Äldre 19 Oct 08:58
    #23

    LyckligTjej: nej, det finns ingen fler som hyr ut, men JS säljer och har ofta flera bra klänningar på rea 400-2000kr!
    Jag beställe från Kina och blev jätte nöjd. Beställde även 3 tärnklänningar o 2 näbbklänningar. Näbbklänningarna var väl dom som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig, annars blev det toppen allt ihop! Hade bara lite otur med tajmingen, jag beställde när dollarn var som högst.

  • Lolail­ola
    Äldre 20 Oct 18:23
    #31

    LyckligTjej: jag beställde oxå från Milly bridals. behövde bara sy upp på läängden men tog den lite extra lång för att det kändes säkrare. Valde snörning bak.
    Just då jag beställde hade dom väldigt mycket så det tog lite lngre tid än vad dom sa från början, men var ute i god tid bara.

Svar på tråden Ö-viksbrudar 2010