• Sundance

    Bröllop 2010 del8

    Sorry Bluebride . Trodde du nyss hade fått den och kunnat fota den. Det var riktigt läckra färger i alla fall.

    Hur långt i förväg bokar ni tårtan allihop?

  • Sundance

    Ojoj, vad ni har skrivit. Tar ett tag att läsa ifatt. Och så är där så många inlägg man vill svara på, men när man kommit till slutet av tråden så har man glömt vad folk har skrivit

    Det har hänt lite smått för vår del, med betoning på smått. Har köpt ett papper jag vill använda längst fram på inbjudningskorten (ett vitt papper med präglat paisley-mönster) så nu ska vi skicka det till en vän till familjen som har tryckeri så han kan kolla om det funkar att trycka texten på det. Och så har vi möte inbokat med en fotograf om en vecka. Hon tar fina bilder men det ingår tyvärr inte så mycket annat än fotograferingen i priset så resten får man liksom köpa till. Men vi får se var vi landar när vi sagt vad vi vill ha.

    Och så har jag börjat kolla på klänningar. Har fortfarande inte vågat ge mig ut och prova men jag vet i alla fall att det blir en från Landy Bridal i slutänden. Lägger upp bilder så småningom så får ni gärna säga vad ni tycker då.

    Och så är jag glad för jag har kommit fram till att alla mina 4 tärnor valt samma modell på klänningar (som de kan tänka sig och tror de kommer att trivas i) så nu ska jag bara hitta sådana till rätt pris. Någon som har tips på var man kan hitta cocktail-klänningar (knälånga typ) för ca 500-700 kronor?

  • Sundance

    Jag tycker det såg jättefint ut! Inte alls likt vad jag tänkt mig vi ska ha men verkligen superfint! Blir sugen på att göra en provdukning jag också. Undrar om man kan få till något i Photoshop...?

  • Sundance

    Hej på er!

    Hoppas ni har det bra allihop. Är det någon som har något bra tips på snygga, billiga servettringar (ska gå i rött eller vara neutrala i färgen om man kan säga så)? Antingen att köpa eller göra själv. Funderar på att köpa röd ståltråd och vira runt lite rörigt, huller om buller liskom lite slarvigt så det korsar sig själv och så. Förstår ni ? Och sedan trä på lite pärlor i olika storlekar. Tror jag räknade fram det till ca 18 kronor/st då. Men alla ni påhittiga där ute kanske kan komma på ännu billigare alternativ...

  • Sundance

    Jag har äntligen fått tummen ur och lagt in lite bilder på klänningar i mitt galleri. Kika jättegärna och säg vilken ni tycker är finast. Jag är ganska kort (1,60). Relativt smal, men ändå med lite former (har byst och rumpa ). Kan säga som så att den med lite mer veck i kjolen och en massa stenar på överlivet gillar inte min m2b och inte heller den i spets med halterneck som har mer sjöjungfru-modell. Han gillar de a-linjeformade med på sin höjd lite drappering. Inte lätt det där

  • Sundance

    Hur tror ni det blir om man bara tar lite tjockare papper och limmar på ett fint tyg och limmar ihop till en ring? Ser det billigt ut?

  • Sundance
    Tausen skrev 2009-09-16 12:05:02 följande:
    Så har jag tänkt göra, ungefär. Provat tidigare, blev snyggt. Men kostade inte alls mig så pass mycket. jag virkade tunnståltråd(sån till smycken) och virkade in några stycken röda plastpärlor. -Jättesnyggt!!
    Hmmm... Då kanske vi inte har kikat på samma pärlor. Eller så har jag räknat med att det går åt fler pärlor än det faktiskt gör. Var köpte du dina pärlor?
  • Sundance

    Haha! Tack för alla era röster, även om det inte gjorde saken mycket lättare med tanke på att både 1, 3, 4, 5, 6 och 8 fått röster . Men det verkar som att ni ändå gillar 6:an bäst.

    Bettertogether: Det såg ju kanonsnyggt ut att göra så med gallret. Det sparas till idé-banken

    Nu är vi bilägare förresten. Det blev en SAAB 9-3:a. M2B är betydligt mer exalterad än jag men visst känns det kul. Faktiskt första bilen för mig. Om han ändå kunde engagera sig lika mycket i fotografletandet som han gjort i billetandet

Svar på tråden Bröllop 2010 del8