• KatjaB

    Bröllop 2010 del8

    Bettertogether skrev 2009-11-01 07:38:08 följande:
    OT! :( Nu är jag riktigt nere. Jag är diabetiker och har länge haft ganska högt medelvärde. Men nu de 2 senaste månaderna har jag haft riktigt bra, och det hade sjunkt mycket till och med. Men nu är jag tillbaka i "träsket", och det är bara högt hela tiden :( :( Och vad jag än gör blir det inte bättre. Jag har som mål att ha ett tillräckligt bra medelvärde på vår bröllopsdag, att om vi vill skaffa barn direkt efter, så är det okej. Just nu är det INTE okej. Och man blir ju så ledsen!
    vad tråkigt! förstår att du känner dig nere, själk kan jag inte så mycket om diabetes, bara åldersdiabetes som min pappa har, och då är det ju bara bra kost som hjälper, vilket kan vara lättare sagt än gjort ibland.
  • KatjaB

    men de borde väl kunna göra den efter bild som du skickar in?


    Sundance skrev 2009-11-01 10:45:16 följande:
    Ni minns kanske att jag skojade och sa "undrar när bakslaget kommer" tidigare i veckan när jag var så lycklig över mina klänningar. Nu kom det. skulle beställa min klänning i veckan och kände att jag behövde hjälp från en vän att ta måtten och nu när jag fått den hjälpen och skulle beställa klänningen så har Landy Bridal slutat sälja Maggie Sottero. Så nu kan jag inte få tag i den klänningen jag drömt om sen jag började titta. Skit också. Varför vågade jag inte ge mig ut och prova tidigare???
  • KatjaB
    Blivandefrueriksson skrev 2009-11-01 11:15:42 följande:
    katja var bara innen en snabbis och kollade på båda. men först anblicken, så var den den 1 den finaste.
    det tycker jag med, simon gillar den andra mer. Menyn på nr 2 gillar han mer, och att man kan välja vilken låt man vill.
  • KatjaB
    mammab skrev 2009-11-01 11:41:50 följande:
    hur sjutton får man sin sida på svenska?
    "our wedding" texten längst upp går inte att ändra, inte heller att det är en pytteliten egen bild, så det tycker jag är ett minus med weddingannouncer.
    Jag gjorde det enkelt för mig och gick in på your pages och bockade av alla sidor, sen gjorde jag nya sidor istället som jag döpte och formade som jag ville.
    Annars så byter du namn på dem på pagenames .
  • KatjaB
    mammab skrev 2009-11-01 12:16:09 följande:
    äsch förstår mig inte på skiten.. går inte, måste ju fylla i alla fält? irriterande..
    men om du gör en ny sida så döper du sidan till vad du vill, ta tex textpage. Sen skriver du på introtext vad det ska stå på sidan, och vill du lägga till foto på den sidan klickar du på add photo och laddar upp den bild du vill ha, glöm inte att ge bilden en rubrik bara, annars funkar det inte
  • KatjaB

    tausen: jasså det blev den klänningen, den är verkligen jättefin och lite orginell med överlappningen sådär.

    vi är tre: kan ni inte ha era nuvarande efternamn då?

    Jag har haft mitt efternamn bara sedan jag var 18 år eftersom vi försvenskade vårt finska efternamn, så jag känner inte att jag har sån anknytning till det då det inte är mer än 10 år jag haft det. Och efternamnen är så långa så två vill vi inte ha, Simon vill inte byta och jag tycker att hans är rätt fint. Så jag byter till hans.

    På tal om diamanter till bordsdekorationer så finns det billiga på tradera. Jag köpte 20 000 diamanter för 250 kr.

  • KatjaB

    vår familj är också den enda i sverige som heter så, men då vi tagit efternamnet själva har jag ju inte samma relation till det som ni säkert har.

  • KatjaB

    kollade också klänningarna där, dock så är de ju åt det lila hållet så färgen kändes inte helt rätt. H&M har rätt fina rosa klänningar i taft men det är ett glittrigt tyg över som känns lite nyår.. synd, annars var de ju rätt prisvärda

  • KatjaB

    jag skulle köra på bilen.. men kanske för att simon älskar att kolla på topgear och drömmen är ju att få köra en sån bil själv nån gång, så trots den väldigt korta tiden så tror jag att det är en riktig upplevelse. Så länge han får köa själv förstås, inte sitta brevid någon annan som kör, det är ju inte riktigt samma sak

Svar på tråden Bröllop 2010 del8