• KatjaB
    Äldre 15 Sep 17:30
    196031 visningar
    2405 svar
    2405
    196031

    Bröllop 2010 del8

    hoppar in här i tråden, vi ska gifta oss 10 juli nästa år och vi har kommit en bit på väg med planeringen.. Än så länge har vi: bokat vigselförrättare och plats (utomhus) en backup plan ifall det skulle spöregna och festlokalen är bokad.
    Vi har gjort bugdet, gästlista och skrivit klart save the date-korten.. dessa ska bara postas också, hehe.
    Köpte hem mängder med lakan på annons som jag ska sy stolsöverdrag av så det tar jag då o då för att slippa stressa med det sen. Har gjort 3 hittills och har 69 kvar, hehe
    Har bestämt vad vi ska ha för kläder men inte beställt dem än bara. Tänkte gå ner ett par kilo tills dess. Tärnan är tillfrågad och tackat ja, sambon klurar för fullt på vem han vill ha som best man och toastmasters är tillfrågade men vet inte om de vill vara det än. Tänkte ringa o kolla läget idag

    började gå på danskurs för att kunna briljera på brudvalsen och för att det är kul, men nu blev det för få deltagare och vi får vänta till januari istället.. lite trist men det är ju inte livsviktigt direkt, mer en kul grej.

  • KatjaB
    Äldre 15 Sep 17:31

    åh just ja, brudskorna är beställda också

  • KatjaB
    Äldre 15 Sep 17:42

    är det förresten någon som har koll på vad en kostym i regel kostar? hittade på suitopia.se o där skulle det gå på 2800 kr plus frakt. Är det billigt? Det är då kostym med tillhörande väst

  • KatjaB
    Äldre 15 Sep 20:44

    oj, ska man boka tid innan man går till en butik? Den etiketten hade jag missat helt utan gick dit med barnen i vagnen. De sov båda två så jag hade tid att kolla på och prova några klänningar. Hon i butiken verkade inte misstycka utan visade vänligt de jag ville kika på.

  • KatjaB
    Äldre 15 Sep 20:47
    JonnaHbg skrev 2009-09-15 20:37:30 följande:
    Jag eller vi ska man ju säga, är oxå med här. 11/9- 2010 gifter vi oss. Ska faktiskt iväg o prova klänningar snart. Och har en viss ångest. Har inte änns vågat ringa butikerna för att boka tid för provning. Har ett par kilo till att gå ner o vet hur jag e. Tänk nu om man provar o alla sitter skit, då kommer jag ju inte vilja prova klänningar igen... :( inte lätt det här med bröllopsplanering
    Kan tillägga att många av klänningarna jag gillade ha de bara i en storlek som var jätteliten (ja på mig iallafall) så jag fick knappt igen dragkedjan men kände mig som en princessa iallafall Inbillar mig att alla inte är trådsmala som kommer dit och att jag inte är den enda som haft lite svårt att få igen dragkedjan.
    Sen var iallafall deras storlekar väldigt små, de storlekar som jag skulle kunna komma i normalt var väldigt små där.
  • KatjaB
    Äldre 16 Sep 12:44

    LindaoStefan: ok, vi får ta en sväng förbi dressman och kolla om det är nåt som han hade tänkt sig Tack för tipset!

    sundance: jag gillade nr 4 och nr 8 mest. Sen var ju sweetheart ringningen på nr 1 väldigt fin också, men där är jag väldigt partisk för jag ska själv ha sån byst

  • KatjaB
    Äldre 17 Sep 15:35
    Sundance skrev 2009-09-17 13:31:09 följande:
    Vad ska era gäster göra under tiden ni fotas?
    åka till lokalen, mingla lite få välkomstdrink och äta snittar (focaccia med blåmögelost och skiva med färska fikon på)

    fast sambon tyckte vi skulle fotas INNAN men då vi har en relativt tidig vigsel 13.30 så tror jag att det blir lite tajt om tid. Hur lång tid tar en fotografering? 30 minuter?
  • KatjaB
    Äldre 17 Sep 17:36
    Bluebride skrev 2009-09-17 11:46:34 följande:
    här har posten inte dykt upp än.jag har köpt örhängen till min tärna, roligast är att hon har inte hål, hon e rädd för att ta hål i öronen, nu kommer hon behöva ta hål E jag elak?
    nja, det beror väl på om hon vill ha hål eller inte.. ett tvång är väl aldrig snällt

    kanske förresten ska ta fotograferingen innan vigseln iallafall om det tar så lång tid. grejen är att vigseln inte är inne i stan men vi kommer nog ta våra kort där för det är så himla fint där ute.. då lär vi vara där i god tid innan så att inte alla får se oss innan vigseln.. finns ju alltid folk som ska vara så förbannat tidiga, hehe. (själv kommer jag alltid fascionabelt sent )
  • KatjaB
    Äldre 17 Sep 21:05

    kan ni inte ta hjälp av andra i släkten då? de kanske kan göra en del av maten och så gör ni nånting?

  • KatjaB
    Äldre 18 Sep 10:07
    ninni84r skrev 2009-09-18 09:53:30 följande:
    haha, www.johanochninni.weddingannouncer.com menar jag så klart :)
    vad kul att se andras.. vår är i princip klar men vi tänkte göra den öppen förrän när vi skickar ut våra inbjudningar nästa år.
    Tyckte ni fått till den bra, och vilken rolig historia hur ni träffades!
Svar på tråden Bröllop 2010 del8