• pandis81

    Bröllop 2010 del8

    det låter fint men lättare att få en klar bild när man ser det färdiga resultatet sen,, men låter jättefint


    Sundance skrev 2009-11-23 12:43:41 följande:
    Okej, vad tror ni om detta? Har äntligen bestämt mig...Inbjudningskort:Längst bak (som bildar en tunn ram runt hela kortet): Mörkgrå tapet med lite skiftande ränder i. Lite exklusiv, taftkänsla. Om tapeten räcker så gör jag dubbelt så att man ser tapet när man vänder på kortet.Längst fram (ovanpå tapeten. alltså själva kortet, kan man säga): Ett vitt papper med ett tydligt präglat Paisley-mönster.Röd text, handskriven. Om jag inte hittar en fin penna i rätt nyans, trycker jag texten på ett transparent papper och limmar på paisley-pappret. Förhoppningsvis syns det inte så mycket.Högst uppe våra namn, handskrivna. Under dem ett brett, rött sidenband. Över det ett lite smalar grått och i mitten, på banden, vårt monogram embossat i rött på grå bakgrund. Vigselprogram och festprogram tänkte jag göra i vanligt vitt papper fast lite tjockare men fortfarande med banden och vårt monogram på framsidan.
  • pandis81

    Idag har jag varit och handlat det sista pappret som saknades, måste ju dock köpa 10 st i ett paket. (men då har jag ju till annat ifall det skulle behövas eller scrapbooking senare )
    Passade även på att köpa 50 papper till vigselprogram och 50 papper till festprogrammen.

    I samma nyans som inbjudningarna är.

    Så nu behöver jag inte köpa mer papper. jippi..

    Jag jobbar ju för ett bemanningsföretag, så man vet inte riktigt alltid när man ska jobba om man inte får tider, och jag har fått tider i slutet av veckan och ska jobba helgen, men man ska vara anträff bar mellan 8-15 och hitills har dom inte ringt så jag har varit lite ledig idag. Och det har varit skönt, det är då man får passa på.

    Vill passa på att säga välkommen till Love is också, klart du får vara med på listan,
    det är väl snart dags att göra ordning listan igen . Och då får alla säga till att ni vill vara med och vilket datum. Får se vem som tar på sig att göra en ny.

    Jag hade facebook tidigare men jag kände inte att jag fick ut något av det så jag avslutade det lika fort.
    Har dom sidorna som jag behöver, BT och bilddagboken

  • pandis81

    vilket kap..

    jag ska beställa manchettknappar till min m2b i julklapp tänkte jag så att han får ha sitt favorit lag på dom.. Jag vet att han har kollat på dom, men att han tror att han inte får ha dom på bröllopet. så jag tänkte att om jag beställer dom så får han ju ha dom. Och dom passar kanske inte in så bra i färgtemat, men bara han är glad och dom syns ju inte massor.


    Bettertogether skrev 2009-11-23 12:49:18 följande:
    Ååååh Nu ska ni få höra vilken bra affär vi gjort idag!Vi köpte som sagt min ring idag, och just nu har de ett erbjudande så man får ett presentkort värt 20% av slutsumman. Så vi fick alltså ett presentkort på 91,80 ? (alltså typ 900 kr), som vi köpte manchettknappar och slipsnål till m2b för. OCH för det köpet fick vi ett presentkort värde 20,40 ? (ca 200kr)... :DTänk va bra!! Och ringen är bara för ljuvlig! De råkade ha rätt storlek i butiken, så vi fick med oss den direkt hem nu (vi graverar den till våren när vi putsar upp förlovningsringarna). Jag är kär i ringen! ^^
  • pandis81

    för att tråden är bara öppen i en viss tid och sen får man förnya den i ett antal månader och så får man hålla på, men det är då man kan förnya listan också. Så att alla får vara med..


    EåN2010 skrev 2009-11-23 13:18:33 följande:
    pandis81: jag vill vara med på listan... 10 april!!!!när är det dags att ordna en ny då? och varför? varför kan vi inte ha den här för?
  • pandis81

    inget du ska skämmas över heller, jag är beroende av BT och jag skäms inte heller över det.
    Det är bara att jag själv inte har fått ut något av det, men jag hade inte så många kompisar i skolan heller då jag var mobbad i alla skolår.. Det är väl oftast äldre bekanta,skolkompisar som man får kontakt med på sånna sidor.

    Men samtidigt så är det ju kul att sidorna finns, jag menar hur ska man annars hitta varandra igen.


    Bettertogether skrev 2009-11-23 13:25:13 följande:
    Jag är facebookberoende... :) Och jag skäms inte ens för det. Det är så många personer jag annars inte skulle ha någon kontakt med, som jag nu kan slänga några ord med nu som då. :)
  • pandis81

    det finns här när en ny tråd kommer,,
    man startar en tråd innan den här tråden tar slut så att alla har chans att flytta över i den nya, redan innan den här stänger..
    Men den här tråden finns kvar även när den är stängd, det är bara att man inte kan kommentera den längre så som man gör nu, men du kan gå in och kolla och ser då den nya tråden..


    EåN2010 skrev 2009-11-23 14:02:58 följande:
    okej.. då får jag väl hålla koll...
  • pandis81

    jag tycker det är snyggt med kvadratiska,, så jag har vikt mina på A4 på mitten och sen klippt bort en bit..
    så att dom blir kvadratiska, hade nog faktiskt gjort samma sak om jag skulle ha enkla och sen bara klippt varje i mitten så att man får två på varje papper.


    Sundance skrev 2009-11-23 14:18:45 följande:
    Vad tycker ni är lagom storlek på inbjudningskorten om man inte ska ha dubbelvikta?
  • pandis81

    ja det var ju smart..


    Lyckliga013bruden skrev 2009-11-23 14:27:20 följande:
    Lagom storlek är när du får plats med all text och information som du vill ha, utan att det ser ihop trängt och plottrigt ut. Bra diplomatiskt svar
  • pandis81

    har du för blogg adress ??


    Bettertogether skrev 2009-11-23 14:38:29 följande:
    Satte en bild på manchettknapparna i min blogg :)
  • pandis81

    ALLA INBJUDNINGAR ÄR KLARA
    ALLA PLACERINGSKORT ÄR KLARA (jag gjorde till dom vi skickar inbjudan till då vi bara ska ha placeringskort till vuxenbordet och jag vet att alla kommer utom tre som velar.)
    ALLA INFOBLADSPÄRMAR ÄR KLARA (skickas ju ut med inbjudningarna, ska bara göra innehållet)

    Jag har vikt 50 framsidor till vigselprogrammen, ska vika 50 till festprogrammet, även om vi inte kommer att använda alla 50 på festen, så kan jag anväda framsidan till vigselprogram, då vi kommer att bli fler i kyrkan än på festen. Det kommer några vänner till familjen som vill vara med i kyrkan och titta. Men som vi inte har möjlighet att bjud på festen.

    Så det är skönt att väldigt mycket börjar bli klart nu ååå vad jag har varit kreativ idag, klappar mig på axeln.

    Men sen tog jag mig vatten över huvudet, jag tänkte ju att festprogram och vigselprogram ska väl gå lite i samma stuk som innan och tänkte då göra likadana hjärtan som vi har till placeringkort att ha på framsidorna till programmen. Programmen är samma färg som inbjudningarna och hjärtat blir då samma färg som ramen till rosen på framsidan.

    Så nu ska jag göra 100 hjärtan och jag har gjort 36 nu ikväll.
    Men det är bara att fortsätta. Har dock inte klippt ut dom än utan bara ritat..

Svar på tråden Bröllop 2010 del8