• anoli

    Bröllop 2010 del8

    Kan man hänga på i den här tråden?
    Den 21/8 som gäller för oss..

    Oj så mkt ni hunnit pratat hittills :)

  • anoli

    Har insett att vi skulle behöva en värd/toastmadame/master.. Men, det är ju som sagt inte så lätt att bestämma..

    Tausen, tycker inte alls det är konstigt att fråga dem, inte om ni tror de skulle funka bra ihop. Är väl lite fint symboliskt att ha "en av varje" :)

  • anoli

    Gällande bröllopsresa så har nog vi också tänkt att önska oss presentkort i bröllopspresent.. Men samtidigt så skulle vi gärna vilja åka direkt efter bröllopet, eller iaf i nära samband med det.. Men risken är ju att alla "bra" resor är slutsålda, om man ska boka resa efter bröllopet alltså. Vad tror ni?
    Man kanske skulle ta och boka in en weekend bara direkt efter bröllopet?

    Gällande dekoration i kyrkan så tror jag nog inte vi har tänkt att ha någon dekoration alls. Tycker kyrkan i sig är så fin ändå!

  • anoli

    Våran största budgetpost kommer garanterat bli mat och dryck. Sen tycker jag det skulle vara kul med nån slags underhållning på festen också, och det kan ju tänkas dra iväg?!

    Vi har bara en ungefärlig budget än så länge..

  • anoli

    Håller också med om att det kan bli lite overkill med både efterrätt och tårta! Så det blir garanterat bara tårta för oss.. Funderar dock på att det vore roligt med förrätt.. eller iaf någon slags snittar eller så till brudskålen.

    Hur ska ni andra göra?
    (Kom på nu att jag hängde på i den här tråden sent, så detta kanske är något ni redan hunnit diskutera.. men är ni som mig så kanske ni inte har nåt emot att prata om ert bröllop om och om igen.. hehe)

  • anoli

    Ja, snittar låter ju riktigt bra. Kanske inte är alltför stort projekt att ge sig på själv?
    Såg i nån blogg nå "osthjärtan" som man också skulle kunna servera till..

    Ang. transport från kyrkan så lägger jag all min tillit till min svärfar som är ute efter att köpa en amerikanare. Jag har lagt in en önskan om en rosa, men har tydligen inget veto där.. ;) Annars har jag sett en superfin bil här på området. Men kanske vore lite konstigt att sätta en lapp på rutan "vad gör du aug 2010?!" Hehe..

  • anoli

    Vi betalar 1000 kr för vår lokal. Får den hela helgen, porslin osv ingår.
    Hm.. Tror jag iaf ;)
    Är via svärfars jobb som vi bokar den. Är supernöjd med den!

  • anoli

    'Blivandefrueriksson' låter bra med smörgåstårtan tycker jag!

    Har du isåfall tänkt göra en varsin åt alla eller buffe?
    Enda risken med smörgåstårta kan jag tycka är att man kan bli så fasligt mätt på dem, med majonäs o allt vad det är.. Men om man endast har det som förrätt så bjuder man ju bara en liten bit.
    Vad ska ni ha för huvudrätt?

  • anoli

    Ang. lokal så beror det ju helt på vilket område man bor i tror jag.. Hör er för med lite andra lokaler (om ni har andra alternativ) och kolla vad de tar!

Svar på tråden Bröllop 2010 del8