Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010 del 3

    Har förresten vunnit en auktion på tradera med 20 000 akryldiamanter att dekorera borden med.. hehe de lär väl räcka

  • KatjaB

    korallbruden: på landy har de massor med klänningar, så där kan ni ju hitta en del, sen tyckte jag att brudklänningar.com hade några snygga också. Milly har en del, men inte alls många som föll mig i smaken iallafall.. beror ju helt på vad man är ute efter. O så finns det ju lightinthebox.com och andra sajter fast jag tycker att det är en hel del som känns lite för korta. Stackars tärnan ska ju inte behöva flascha allt om hon måste böja sig för att rätta till släpet på min klänning tex

    mrsmuffin: välkommen! vi har också två småttingar hemma, så jag passar på emellanåt på jobbet att kika in, o när barnen sover Har ni hittat lokal än?

  • KatjaB
    CeKe skrev 2009-10-20 18:39:16 följande:
    Önskar det var så, men låren klibbar ju ihop så när det är varmt och utan strumpbyxor eller liknande blir det ju som skavsår.. Gaaahhh, avskyr det!
    ja, jo det kan ju vara rätt irriterande, speciellt om man har en varm brudklänning på sig också.. blir ju en hel del tyg.
    Cykebyxor kanske?
  • KatjaB

    vad dyrt det verkar vara på sina håll.. vår bygdegård över hela helgen (där allt porslin, champagneglas, karaffer mm ingår)kostar 1200 kr, tårtan hittade vi en konditor utnaför stan som tar 20 kr biten. Catering som vi kollat upp hittills kostar 100-150 kr per person. Men vi har räknat på det och kommer undan mycket billigare genom att laga allt själva, så det blir nog det. Ska räkna mer exakt på vad det kostar oss att hyra in kocken som skulle laga all mat, så om det inte blir hutlöst dyrt så tar vi honom.
    Alkohol från tyskland går på 3000 kr.

  • KatjaB

    Vad tror ni blir bäst?

    Laga all mat själva med hjälp av släkten, och då försöka få tag på folk som kan servera

    Ha kock som lagar trerätters, vi betalar råvaror + 250 kr/h i lön. Då måste de vara några stycken som serverar förstås.

    Eller catera maten för 130 kr/person. Då måste vi ju också såklart ha folk som serverar

  • KatjaB

    ja, visst handlar det ju om budget såklart också.
    Allra billigast är det ju förstås att handla och laga själva.

    Men funderade nu på om vi kan hitta serveringspersonal i bekantskapskretsen, om de får en slant. (borde bli billigare än folk från restauranger o dyl) Det som man slipper med kocken och catering är ju att värma all mat, och det är mest det som jag tycker känns jobbigt.
    Funderar på att ha några av sambons syrras kompisar som serverar.. de är i 20-års åldern, vill ju inte gärna att de tar sig vatten över huvudet med att värma mat o allt. Då vore det bra att ha någon som är rutinerad och de bara serverar, fyller på buffén och vin i karafferna o så.

  • KatjaB
    LyckligTjej skrev 2009-10-22 22:28:45 följande:
    Alternativet kan också vara om ni har nån restaurangskola i närheten, fråga om några är intresserad. Det har vi gjort
    jag tänkte att det inte var någon idé just för att de har sommarlov, men det är klart.. det kanske finns folk som är intresserade
  • KatjaB

    rosesarered: ja man väljer ju inte sin släkt.. kan bli galen på min pappa som är rätt speciell.
    Vad trist att din mamma glömt bort sig själv och sitt liv, vad det verkar. Inte så ovanligt att en del kvinnor ger upp hela sitt liv för en karl medans de väver in kvinnan i sitt liv istället för att ge upp allt man har.
    Förhoppningsvis kommer hon på det själv innan hon blir alldeles för ensammen.

    Källerud: vi ska vigas utomhus men av borgerlig vigselförrättare. I den kommunden hade de tre st, så en av dem kunde tänka sig att boka in sig redan nu.

  • KatjaB
    CeKe skrev 2009-10-25 20:36:06 följande:
    Keces yngsta syster har fått sitt andranamn efter en traktor *ler*
    haha, efter en traktor

    Nu har vi ju världens ilandsproblem men Simons mammas kompis är ägare till en herrgård och de har ett orangeri som vi kunde hyra om vi ville vigas i närheten och ha festen där. Och det låter ju bra, men nu hade jag ju liksom planerat allt redan, och så är det en timmes bilresa från stan istället för 20 minuter. Men det är ju jättefin omgivning och då skulle vi kunna vigas i en gammal slottsruin.
    Dock finns ju ingen scen och jag tror att det bara är ett enda stort rum.. dvs allas barn kanske blir rastlösa efter en stund.
Svar på tråden Juli 2010 del 3