Inlägg från: Moon River |Visa alla inlägg
  • Moon River

    MAJ 2010 del 3

    Martinaa, kan du lägga till mig på 8 maj?

  • Moon River
    Martinaa skrev 2009-09-03 19:04:04 följande:
    Shamrock och Moon River: Fixat!
    Tack så mycket!

    Måste bara berätta att jag precis har inhandlat den första bröllopsrelaterade saken, nämligen en underbar tiara från Diadema. Har kikat på just denna i flera år och jag tror att jag bara ska ha tiara och ingen slöja. Bild finns i mitt galleri!
  • Moon River

    hejhej,

    hoppas ni haft en bra helg. jag är ledig idag, så skönt att hinna få saker fixade! jag har precis pratat med cateringfirman, så nu är det ytterligare en sak att pricka av på listan. det var nästan helt fullbokat i maj så de sa att det var bra att jag ringde. vilken tur att man är ute i god tid!

    i helgen var jag i köpenhamn och kikade in på lillys. hade kollat på en klänning ur deras sortiment på nätet men den var inte alls fin i verkligheten! väldigt överraskande faktiskt.. jag är annars helt insnöad på pronovias, hoppas det inte är likadant med de klänningarna.

  • Moon River

    Martinaa - du är inne på samma spår som mig med strass tiara och svävande pärlhalsband! Tycker den sista tiaran var jättefin!

  • Moon River

    a n n a skrev 2009-09-12 12:53:01 följande:


    Om kyrkan bestämmer sig för att avsäga sig vigselrätten kommer detta att träda ikraft 1 april 2010. Då kommer kyrkan att ha dispens att viga i en månad till. Vad som händer sedan vet man inte riktigt. Antagligen kommer de präster som väljer att bli vigselförättare få möjligheten att göra det.Mitt förslag är att ni ringer till era respektive församlingar där ni tänkt ha vigseln och fråga dem och hur de tänkt lösa det. i handske :)
    Tack för informationen! Jag ska absolut ringa på måndag och kolla upp hur de har tänkt i församlingen vi ska gifta oss i.
  • Moon River

    Hejhej,

    här står det lite still med bröllopsplanering just nu, men det beror mest på att vi faktiskt har det mesta bokat nu .
    Idag har solisten tackat ja så det var ännu en sak att bocka av.
    Nu när det börjar bli riktig höst så känns maj väldigt långt borta, men det kommer ju gå snabbare än man tror.

    Hoppas allt är väl med er andra blivande brudar!

  • Moon River
    EmMagnus skrev 2009-10-09 19:27:47 följande:
    Har ni tänkt nått på inbjudan än?Vad ska det stå, jag tycker det är supersvårt att veta.
    Undrar också detta. När tycker ni att inbjudan ska skickas ut om man ska gifta sig i maj?

    Vi har en budget på 50 000 kr som vi själva står för, men mina föräldrar kommer att betala vissa saker utöver det också så den egentliga budgeten är nog på mer.
  • Moon River

    Jag har förresten bokat tid på Bröllopssviten i Stockholm för att prova Pronovias - klänningar i november, ska bli så spännande! Hoppas bara inte att min mamma får hjärtsnörp när hon ser prislappen (mina föräldrar ska nämligen betala klänningen).

  • Moon River
    majsan801 skrev 2009-10-16 19:10:06 följande:
    Åh idag kom min klänning och den ser sååå himla fin ut. Kunde inte prova den helt eftersom jag inte kan stänga den själv i ryggen men imorgon kommer min syster och hjälper mig. Den är dock för lång så det blir nog ett besök till en sömmerska. Sen så var vi och hämtade ut min ring. Längtar så synd att man inte gifter sig redan imorgon.
    Vad kul!! Har inte ens börjat kolla efter klänning ännu.
Svar på tråden MAJ 2010 del 3