• Hvidbrud

    I vått och torrt och väntan

    Tid? Nä, du.. det är det värre med. Jag har fyllt frysen med lassange och annat gott lättvärmt. Svärmor fyllde upp rejält också när hon var här....
    Måste äta nått innan vi går ut annas kolapsar jag. och leka lite med rasslan. (fast hon tycker inte att den är så rolig ännu. det kommer...) Pip på näsan ska vi leka. Det är kul!

    Leksis förslag var det nog! Det var rosa i pressentationsbilden...

  • Hvidbrud

    Daa: visst är astriod fint! det är mitt andranamn...
    skönt att tisseongen kommit hem igen. *kramar om den ordentligt och luktar den lilla busan på magen*

    JNenny: ja irma är jätte fint!

  • Hvidbrud

    Läste om din burk, Blommis, och i denna trådarna förde tankarna till en helt annan slags burk, bara till dig. Jag fatttade inget!
    Liten sov inget på hela dan igår 12 timmar vaken tid... Sen var hon vaken varannan timme hela natten=trött mamma. Idag har hon sovit till nu... Ska bli spännande att se hur natten blir. Tror att jag ska leka mycket med henne nu, så hon vill sova bara liite inatt. Börjar bli lite småknäpp av denna avbrutna sömnen. Men det hör ju till. Ljuvliga unge!
    Hon har börjat hänga fast i mitt hår nu. Tar fatt och håller. allt med händerna har börjat bli spännande ialla fall, så vi leker och leker.

    Innebandy var kul. Det och voleyboll var de enda "kilsporterna" jag gillade i skolan. Skulle säkert ha valt chearleadingdans idag om jag var 10 och kunde välja... Inte som 33åring dock Nu har jag bara lust att dansa pata-pata-dans!

    Äppelpaaaj... *Dreeeggeeeellll....*

    Moa med bandyklubba... åh, vad gulligt!

    Skulle kolla något viktigt på näten, men det har jag glömt vad det var nu... Denna hjärnan... Syntax error...

  • Hvidbrud

    Låter härligt Ninnis! Det verkar som om ni verkligen njuter av att ha blivit hundägare. Bättre hem kunde hundrackaren inte önska sig !

  • Hvidbrud

    Blommis: Jag njuuuuter! Maken är hemma en vecka till, så just nu tittar jag på den lilla och ammar. allt annat sköter han. Det ska bli spännande att se hur jag ska få allt att hänga ihop! Kanske lätttare att få rutiner också?

    Ja, slarva borty pom-pomsen kommer jag säkert göra... Oj oj oj. Looovar att njuta! Än så länge är det ok att hon bajsar mig i handen när jag bytar blöjor och kissar på sin pappa.

  • Hvidbrud

    Ballet började jag med som liten, men slutade fort för vi skulle bara springa runt som fjärilar- det tyckte jag var töntigt. JAg ville göra piruetter och sträcka ut osv. Ballet! Phff, det var inte vad jag kallade det... Sen blev det ridning. I många år. Det gillade jag. Alla klasskompisarna spelade folboll och tennis. Det gillade jag inte, så jag gick på Gymnastikmodääärn hette det... sen redskapsgymnastik...
    Nu är det enda jag kan tänka mig gå på nog dans av nån slags. Det kan jag göra till jag smälter utan att ens märka att det gått 3 timmar och jag svettas som en gnu. Allt annat är såå jobbigt...
    Blommis: Rekomenderar du MBT skor? Jag är sugen på att köpa ett par nu när jag ska ut och rulla vagn lååånga turer varje dag.

    Åh, NYTT LJUD!! Ooooaaa-ha! Sa hon! Gullepluttan!

  • Hvidbrud

    Då blir det att investera i ett par MBT och en digitalkamera denna månaden!
    Låter som ett underbart ställe att gå, blommis!

  • Hvidbrud

    LAgade mat, lasange och annat gott och lättuppvärmt att ha i frysen till amningstiden, när jag var gravid. Kanelbullarna köpte vi på ica... Allt har blivit uppätit nu och det var så praktiskt att ha. Fullständigt enig med blomman om besök. Särskilt 5dagars... det var f'mimig en pers! Ont i hjärtat gjorde det faktiskt och man kunde inte bara skicka hem na... Men låsa in oss i sovrummet gick jätte bra!
    Nu efter 6 veckor käns läget mer stabilt och vi börjar bjuda in vänner på besök. Ett par timmar eller 2- men kaka- det får de ta med själva (eller nöja sig med torra haverfras från ica...)(kanelbullarna har jag ätit upp själv )

    Mysigt med kort dag, hundmys och ridning. Härligt!

    Här är det bajs i blöjan och mjölköversvämning! Hi hi! Tänk att det kan vara så härligt!

    Måste bara dela med mig av detta som jag hittade på nätet!


Svar på tråden I vått och torrt och väntan