• Hvidbrud

    I vått och torrt och väntan

    Hej supertjejer!
    Nu har jag också hittat till den nya tråden och läst alla 4sidor som kommit idag... ni är ju inte kloka! Men gud vad roligt det är att följa med er och era liv.
    Ninnnis: Låter som en helt fantastisk helg. Ja, det är sånt du är så himla bra på! Han har hittat en guldklimp din man!

    Blommis: Åh, bara tre killar! Shiiit! Så får han bli tuppen... Men åh så skönt att gå i en så liten klass. De kommer ju att få saker gjort och hjälp när det behövs. *tummen upp*
    Nya hormoner! Iiihh! Nu hade vi ju precis vant oss vid de andra

    Ingis: En stoor kram till dig! Du är ju jätte fin och härlig, klart att din man är lite orolig att barnet ska komma till skada (även om det inte gör det! Så stor är ingen man hur gärna de än vill tro det ) Att födseln kan komma igång av sex stämmer. I sperman fins ett ämne som hjälper till att mjukgöra livmodertappen, men INTE innan barnet är klart att komma ut. Färdknäppen har ni välk hört om Men om han oroar sig för det kan han ju dra sig ut, innan han exploderar?

    Här är det jätte jätte jätte trångt! Ska hoppa i min samba kostum ikväl och ta blider! Sista chansen! Kommer inte få plats i den, men vi får hitta viklarna där det inte ser allt för trångt ut! Ska bli kul!
    Var på IKEA igår och handlade byrålådor och Poäng. Det blev den. Den får gå! Tack för tipset Ingis!

    Sur bebis i magen hon sparkar och sparkar och violl UT. NU! Borrar sig ner mot utgången och sparkar hårt uppåt och pressar och pressar. Hennes stackars mamma får gå som en anka och jämra sig för varje steg. Liiite glad är jag för att jag inte ska dela kroppen med detta älskade lilla liv i två veckor till (minst) . Jag tror att hon vet att hon ska ut nu och är klar! Det är jag ialla fall.
    Är inte så orolig, faktiskt. Borde jag vara nervös?? Lite bekymrad över att få spinalblokad är jag, men de är ju profs och vet vad de gör, så jag känner att jag är i trygga händer. Det hjälper.
    har packat hennes väska med de små små små kläderna blöjorna är inskaffade och våtservetter och amningsskydd. Visst kunde jag lätt gå i shoppingpanink och undra om man har allt och istället för att ta det lugnt rusa ut i butikerna och tömme hyllorna, men det vill jag inte. Vill helre skriva lite med er. Fixa lite käk till frysen och pula lite med smågrejer och detaljer... Invänta barnvagnen som kommer idag eller i morgon...

    Ska ner till BVC och anmäla vår ankomst, det är ju lite anprlunda när man föder i utlandet kan jag tänka mig. Får ta mig ett snack med dem. Sätter nog en tvätt igång ocks, sen får det räcka för idag. Bäcknet ska vila!

  • Hvidbrud

    Ja, jag hjärtar också dem! Går och vrider och vänder åp dem hela tiden...
    Tror att det kommer att kännas jätte tomt i magen efteråt... Tur att det kommer en vilding som flyttar fokus. Shiit. jag ska bli morsa!!

    Lanovia: Vecka 17 redan! Snart halvvägs!! Vore konstigt om det inte syntes nu. Ungar är för gulliga!

  • Hvidbrud

    Olivia: Vi var ju nygifta och hade typ sex hela tiden... (stackars man...) Jag fick en extra piff av att sluta med minipillerna, och när jag började kolla upp när jag hade ÄL, sa jag det till min man, så var han lite ivrigare än vanligt, så gjorde vi. Det tog sig på försök 3 eller 4, men blev MF sen tog det sig igen 2 mån efter det. Och nu jäklar ska hon ut, det lilla busfröet, så jag kan pussa henne och gosa med henne och tvätta den liiilla gullegumpen som jag har klappat så länge genom magskinnet nu.

  • Hvidbrud

    I förra tråden var det en tjej som undrade om p-stav och få igång mensen... Jag kommer inte ihåg ditt nick, men jag svarar här.

    JAg hade p-stav i 5 år. Det var det bästa preventivmedel jag haft. Det var när det var nytt ochh man fick 5st. (tror att den är tagits bort från marknaden nu ) Den var bra om jag höll mig under 70kg, annas blödde jag lite ibland. Men efter 5 år fick jag satt upp en hormonspiral istället. Mensen kom aldrig. (Bara näsblod en gång i månaden istället, konstigt) Tog ut den för det kändes inte bra och började med cerazette istället. De var OK. Tack mobiltelefonen för alla påminnelser! När jag väl slutade med dem tog det inte lång tid inan mensen tig fart igen och jag kännde mig som mig själv igen (även om det var 16år sedan jag varit utan hormonpåverkan) Ville aldrig riskera att bliu gravid innan, för jag var inte klar och känner mig själv gott nog at veta att jag inte skulle kunna genomföra en abort (även om jag tycker att det är bra att den möjligheten fins för de som behöver den).

    Nu efter födseln, har jag ingen aning om vad jag ska ta för att skydda mig. Ska ju helst inte bli gravid igen innom ett år efter kejsarsnitt, men jag pallar inte med hormoner mer. Suck. Och kondom är inget för mig- det är så jäklans frustrerande .

  • Hvidbrud

    Ingis: Nej, du skulle varit dum om du tog mer än ett hyllplan i taget! Vet du hur ont du hade fått ikväll om du gjort det? Aj aj aj, man lär sig att inte överanstränga sig, för det lönar sig fanimig inte. Ta hand om dig! Blir lite sur påp dina kom¨leger som skickar en höggravid kollega att köpa hyllor som väger jätte mycket. *hyttermedfingretsomenvärretant*

  • Hvidbrud

    P-ring har östrogen... får inte ta det pga blodpropp av p-piller när jag var 21... Men kanske ska jag fråga farbrordoktorn i morgon om jag får ta ringen ialla fall? Det är ju bara en lokal hormonbehandling, eller?

  • Hvidbrud

    Nä, nu måste jag till BVC inna de stänger och det bïorjar vräka ner har. Himlen blev plötsligt så mörk!
    Kram på er alla gulletjejer!!!!

Svar på tråden I vått och torrt och väntan