Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    lanovia 08 skrev 2009-08-21 08:16:13 följande:


    Jag drömde att vi fick en Ellen precis innan jag plusade... *visslar och tittar åt ett annat håll*


    Ja... o jag drömde ju om Isak ett halvår innan jag plussade....ehehehehehehe!

    *gräver ner magen i en håla i sanden o ligger där o visslar med lanovia*
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-21 08:16:51 följande:
    Ingis, de kanske inte var höggravida med mindre än tre veckor kvar till BF?
    Hahahaha...nä eller hur?!

    Sen hade nog de gjort övningarna ett par gånger innan så de visste hur de skulle anpassa övningarna efter sin mage....
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-21 08:32:05 följande:


    Ankan ha det så trevligt i grannlandet.Ledin igår var bra förresten. Man vet vad man får när man går på en konsert med honom. Appropå konsert förlorade jag ju Lars Winnerbäck kampen. Istället skall vi gå på Takida i november! Slår nog nästan högre för mig. Efter bröllopet är det betydelsefulla för oss. Ninnis trevligt med Stockholmsbesök och svägerska o kräftor. Men framförallt HUNDEN!!! Lycka till och hoppas verkligen ni återvänder hem med en hund.Vi håller på o kollar efter hund till mamma o pappa. Deras är 11 år och riktigt gammal nu. För ett halvår sedan tyckte jag de skulle passa på att köpa valp medans han levde för vi såg hur mkt våran hund livade upp honom. Men nu får de nog vänta tills han lämnat jorden (*snyftar lite*) Men skall bli så kul om de skaffar en valp sedan. Nu får vi ju änna vänta lite själva med att skaffa en hund till... Vi är så sugna på en Rottis.
    Ja...Ledinkonsert då vet man verkligen vad man får! Tryggt!
    Takida är ju så himla bra! Extra Mysigt att det blir lite extra betydelsefullt!

    Åhh valpar e ju så underbara!!!!

    OM vi skulle skaffa hund....vilket vi är rätt överens om att det inte lär bli pga all städning....klagar maken på katten idag så ska vi INTE ha hund.....men OM så skulle vi ha en irlänsk setter....de är så himla fina....visst...behöver springa en mil varannan dag...men det är lätt fixat...maken springer ju så det hade löst sig.

    Men nu fokuserar vi på bebbe först...

    Har faktiskt inte insett att jag snart har ett litet barn i famnen förrän Hvidis förlossning.....då trillade poletten ner...det är rätt skrämmande att man inte fattat det riktigt förrän nu!
    Fladderbuset e inte så mkt fladder längre...hehehehe det är rejäla rörelser o buffar...maken fick ett par fossingar som sprallade på hans hand igår...battingen är rätt stark nu!
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-21 08:35:59 följande:


    Sonja, det kan man kalla familjeomställning.Ingis, vad skönt med lite yoga. Nu är det inte långt kvar tills eran lilla guldklimp skall göra entré i jordelivet!!!Jag sitter och funderar på om jag skall anmäla mig till gravidvattengympa eller om det bara är bortkastade pengar och jag lika gärna kan simma, promenera och gymma själv.Blommis hur går det för er med allt??
    Nä det är fasen inte länge kvar! Eller ja...om jag går ÖVER 2 veckor så har jag ju lite tid på mig...men misstänker att det inte blir så mkt över tiden....har rätt många förvärkar per dag nu....intressant eller hur?!

    Gravidvattengympa har jag hört mkt gott om.
    Simma är osså bra...men får du foglossningar så e det visst inte så bra med bröstsimssparkarna....frestar för mkt på fogarna osv....
    Promenera är kanon....om jag kan....så kan jag försöka bränna gravidyogan om du vill? Kan inte lova att det går...men jag kan försöka åtminstone!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-21 08:48:05 följande:
    Lanovia, jag kan tänka mig att det kan vara kul att gå på gravidvattengympa. Kan ju vara bra för disciplinen att ha fasta tider också. Sen kan du ju komplettera med egen simning om du vill.Ingis, det är bra att poletten har ramlat ner nu, det börjar ju dra ihop sig Hur känns det?
    Lite nervöst faktiskt emellanåt...men det är mest runt förlossningen....om jag kan lyckas fokusera på målbilderna osv under värkarna....nervös om vi har tränat tillräckligt med andningen....ehh ja...det är så mkt som kommer att lösa sig ändå! Men när vi har gått en superduperkurs så känns det som att vi HAR verktygen för att kunna hantera förlossningen...men ja...skulle vilja ha ett facit på att vi tränat tillräckligt redan nu....vi lär ju märka det snart om inte annat!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-21 09:02:19 följande:
    Det kommer att gå STRÅLANDE, Ingis! Det är jag säker på

    Ja ut lär buset komma iallafall!

    Har tänkt skicka ett sms till dig när vi åker in....så får du uppdatera flickorna här inne....deal?
  • ingenjörsbruden

    Pappa ringde faktiskt i går...men jag ville inte svara....tycker gott han kan plågas lite....men om jag inte är helt fel ute så kommer han att påstå att han inte förstår varför jag blev så arg...att han inte för sin själ kan förstå vad det var han sagt som orskade mitt utbrott....
    För så sa han förra året när han gav mig o min syster skulden för skiljsmässan....jo det var vårt fel o vi hade kunnat hindra mamma osv....suck....

    Så OM han har dåligt samvete så kan han gott få pinas lite till.

    Moahahahahhaa

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-21 11:07:20 följande:
    Jag är så sjukt oinspirerad idag! Jag borde verkligen ta tag i projektet, speciellt om jag ska ha semester hela nästa vecka, men jag kan bara inte ta mig samman. Trött, omotiverad och mentalt sitter jag redan på flyget till Stockholm...
    Hahaha det måste vara jag som har smittat dig!

    Klart du ser fram emot kvällen!!! Så spännande!
Svar på tråden I vått och torrt och väntan