Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    Ninnnis skrev 2009-08-17 16:36:02 följande:
    Själv har jag ju inget att skylla på, så här ska det tränas stenhårt!
    Pippi-Ninnis!

    Lanovia: Hahahahaha ja tur att jag kan sprida lite glädje i min förvirring!

    Blommis: Hämtpizza är ni väl värda! *kommer med en hel pall med näsdukar o kramar massor på Blommis*

    Snart är maken här...han tar bussen till mitt jobb istället för direkt hem så att vi kan transportera hem en skrivbordshurts och en bilbarnstol....inte den minsta bilbarnstolen utan nr 2.
    Den minsta ska vi ju låna av svågern o svägerskan!

    Hvidis: Visst blir man helt kollrig av de små bebiskläderna!! Fladderbuset har en vit body med bruna ränder o baby-Tigger på magen....den är jag helt såld på!
  • ingenjörsbruden

    Tror att jag har gjort lite väl mkt idag...med både besiktning, arkivletande o IKEA....har rätt mkt förvärkar....de gör ju inte ont eller så....men får nog ta o ta det lugnt i kväll.....

    Men det är så skönt att vara produktiv..... Undras tro varför jag sitter så mkt vid BT då....hahahahaha....mkt roligare att vara produktiv här med er än p jobbet!

  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-17 21:56:51 följande:
    Jag och Ingis är ungefär lika bra på att spela martyr inför våra makar, dvs sura i tysthet istället för att rensa luften... Eller hur, Ingis?
    JAPP!!!

    Pratade lite med maken...o ta mig tusan...NU hade han läst i Vänta barn boken att det inte var någon fara med att ha sex! *ritar ett STOOOORT kryss i taket*
    Så han rastades i sänghalmen en rejäl stund!
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-18 08:18:53 följande:


    Jag håller med Ninnis, men det har jag ju sagt många gånger förr när liknande saker kommit upp, så det vet du nog redan Ingis. Men detta kommer ju från en som inte är det minsta martyr. Och kom ihåg att du inte är världelös, ful och fet! Du är ju bäst!!!*kramar*
  • ingenjörsbruden
    Villemoa skrev 2009-08-17 22:42:38 följande:
    Jaha, då har man haft sin första dos av graviditetshormoner...som jag grät!! Jag började fundera på livet som tvåbarnsmamma; kommer Moa fortfarande att älska mig när syskonet kommer, hur ska man kunna ha lika mycket kärlek till ett till barn...sen började jag tänka på hur det var när Moa var nyfödd, hur söt och glad hon var i somras när hon fick träffa Bamse osv...tårarna fullkomligt sprutade och jag bad min man att hämta lite hushållspapper. Han kommer med EN bit varpå jag hulkande frågar hur han i sin vildaste fantasi trodde att det skulle räcka med EN bit?? Ta hit hela rullen!!! Det är tur att han varit med förr... Sen började jag gråta igen när jag läste Hvidis inlägg om att hon snart ska bli mamma och få klappa den lilla rumpestumpen, hur hon, liksom jag gjorde, gick och vände på de yttepytte små kläderna. När jag ändå höll på så grät jag lite för Blommis med!Det var dagens dos av hormoner...undrar hur nästa kommer bli?
    Skönt att höra att man inte är ensam om dessa grav.hormon-attacker!
  • ingenjörsbruden
    Sonja68 skrev 2009-08-18 08:24:40 följande:
    ÅH, vad jag känner igen mig!!Hallå tjejer! Är in ibland och kollar vad ni har för er. Väntar med spänning på plus och förlossningar och annat. Håller tummarna för er allihopa Jag hade precis samma tankar som du Villemoa när jag väntade mitt andra. Tyckte nästan synd om Tanja att hon egentligen inte förstod HUR radikalt hennes liv skulle förändras när hon helt plötsligt skulle få "konkurrens". De BLIR svartsjuka, så är det bara, men det går över och Moa kommer älska sitt småsyskon. De första tre månaderna var värst för oss. Först var T glad över lillasyster, sedan kom svartsjukan. Så jag lät henne sitta med mig när jag ammade, såg till att hon fick lite egen tid med mig, att hon fick vara med och hjälpa till lite grann med lillasyster, typ slänga kissblöjan i sophinken, ta fram kläder osv. Sedan så fick hon som var "stor" följa med mig på affären och lillasyster stanna hemma med pappa osv. Nu ser man verkligen vilken STARK syskonkärlek de hyser till varandra, även om de vissa dagar kivas och är avis på varandra, och det är underbart att se.Att kärleken räcker till två barn, det kan jag garantera att den gör. Det är inte så att man har en full hink med kärlek som man måste fördela mellan de två, utan kärleken kommer från en aldrig sinande källa, så det blir så att båda barnen får sina egna proppfulla kärlekshinkar Det är fantastiskt. Men man TROR ju att man aldrig kommer kunna ge två ungar lika mycket kärlek. Men det kan man!Sedan kan det vara lite problematiskt att fördela tiden jämt mellan dem, men där kan pappa träda in.ATt Moa skulle älska dig mindre behöver du heller inte oroa dig för, men självklart kommer hon känna svartsjuka, ilska och frustration i början över den nya situationen. Som bekant tar man ut på och visar såna känslor till de personer som står en närmast och man älskar mest... Mamma och pappa. Men det går också över. Ibland betedde sig Tanja så irriterande att jag var färdig att... ja jag vet inte vad, lappa till henne kanske. Men då måste man gå undan och andas djupt, räkna till tio, eller be maken ta över. Hon blev dessutom helt plötsligt en bebis hon med, vilket är normalt. Ungen ser ju vem som får mest uppmärksamhet=bebisen, och börjar bete sig likadant. Men SEN blev hon stor fort, när hon insåg att när man är stor har man vissa privilegier som att få följa med pappa eller mamma på affär, cirkus, och annat skoj.Kramar till dig och dina hormoner ♥ !
    Stooor till Sonja för ett underbart inlägg!
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-18 08:24:43 följande:


    Jag satte mig med bröllopskorten igår, började sortera dem för att sätta in i album. Vilken nostalgi, jag blev så glad men också lite mellankolisk när jag såg bilderna. Alla såg så lyckliga ut på bilderna, jag och maken bara strålar (när vi väl lämnat kyrkan) och alla verkar ha roligt hela kvällen!Oh skulle nästan vilja ta på mig klänningen och uppleva dagen igen.Blev förresten påkommen av en jobbarkompis igår. Vad vi skrattade. Jag tog helt oskyldigt yoghurt och flingor till em-fikan då jag skulle gå och träna och kände att jag behövde mat innan. Kollegan tittade på mig " så du äter nu?""ja jag skall gå o träna sedan""Jaha så det är inget där?" *också pekar han mot magen*Öhhh jo säger jag lite paff.Och där skulle ni sett hans min, den var obetalbar för han sa det mest på skämt och räknade inte med ett jakande svar. Det var ju bara bra att han fick veta det men att han skulle ta det bara på att jag käkade yoghurt på fikan den var otippad. Händer ju att jag och även andra äter en macka och då säger ju ingen något.
    ASG ser verkligen killens min framför mig!!
    Tack, Lanovia för ett riktigt asgarv så tidigt på morgonen!
  • ingenjörsbruden

    Morgonspam!

    Blommis, du har en supercool grabb...men det var iofs förväntat....äpplet faller ju inte långt från trädet ju!
    Du är så jäkla effektiv o får så mkt gjort....blir sugen på att bara kidnappa dig o placera dig i vår lgh o hoppas på att du fortsätter röja!

    Hvidis: Gulligt av IKEA-killarna att vänta med er leverans ngt! *mumsar på pizzabulle* O skönt att maken kom hem o pysslade om dig! Tycker synd om dina fötter...men snart så slipper du dem! Tänk...sista dagen när ni bara är 2....åååå guuuuud nu börjar jag lipa......snart är ju lillmuffin här!!
    7 veckor tillsammans....va härligt....maken kommer bara att vara ledig 2....så jag kommer nog in till Malmö o myser med er ofta!

    Ankis: 7+0....åååå så fort tiden går! Hur mår du nu? Har ni kikat på fler hus?

  • ingenjörsbruden
    Jaaaaa det är liiiiiite synd om min make....det är lite väl mkt klös (höhöhöhöhö) i mig ibland! Speciellt nu när hormonerna sprutar ut genom öronen!

    Blommis: Kör försiktigt!
  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-08-18 08:48:10 följande:
    Hej tokiga töser!Skrattar så åt era inlägg!Väntar med spänning på Ninnnis BIM!!!V 7+0 idag Hur går det för er andra? Tyckte det plussades hejvilt men sen inget mer?!
    Vi kanske ska ha en lista med BF i trådstarten kanske?
    Vågar vi det?
Svar på tråden I vått och torrt och väntan