• Leksi

    I vått och torrt och väntan

    Grattis på födelsedagen Daa!!

  • Leksi
    Ankan80 skrev 2009-09-09 11:00:25 följande:
    Snart är du inne i spökveckorna då symtomen avtar. Då blir det rikigt jobbigt Men men....man får ju tänka att det verkligen är något därinne...
    Jag bävar. Min mans syster fick MA för bara en månad sedan. Barnet hade varit dött i en månad när det upptäcktes av en slump på ett tidigt UL! Det är verkligen en mardröm. Dessvärre verkar det ju inte vara helt ovanligt heller.
  • Leksi

    Tack Daa för kram och chokladcookies! *mums*

    Nä, jag försöker inte oroa mig för mycket utan det blir så att vi inte vågar glädjas så mycket än. Därav har vi heller inget smeknamn på magen.

    Grattis till tipspromenadsegern Lanovia! Det var verkligen inget dåligt pris!

    Hej Em! *vinkar!*

    Ja, uuuundrar hur det går för Ingis...

  • Leksi

    Välkommen hem Andbeyond!! Hoppas ni haft en underbar resa! Nu vill vi veta ALLT!!

  • Leksi

    *swishar in som hastigast superstressad*

    Måste ju bara skicka de varmaste grattiskramar till Ingis!!! Åh vad underbart att allt gick bra och att ni har er lilla dotter hos er nu!

    Kram till er andra också!

    *swishar ut igen*

  • Leksi

    Åh Ingis vad härligt det låter!! Välkommen hem & himlans vad duktig du varit!!

  • Leksi

    Hvidis: Silke, Alexia, Freja, Tilia, Signe, Matilda, Alma, Frida

    Hej alla förresten! Länge sen nu...

  • Leksi

    Åh Blommis, hoppas kattungen kommer tillrätta snart! *orolig!*

    Och så håller jag tummarna för Bruttans syster och hennes små skruttar. Vilken dramatisk start i livet, hoppas hoppas inga komplikationer tillstöter. Har du kunnat prata direkt med din syster nu Bruttan och fått lite mer info? Förstår att det är frustrerande att inte veta vad som händer och hur de mår.

    Med mig är det bara fint. Har dock haft väldigt mycket att göra på jobbet sedan jag kom tillbaka från semestern för tre veckor sedan, bland annat har vi varit en sväng till vårt dotterbolag i Holland. Är i vecka 13+0 idag och för varje dag som går känns det liiite lite säkrare. På inskrivningen var alla värden bra även om jag har lite väl lågt blodtryck och blodvärde för att det ska vara behagligt för mig. Och så har vi fått kallelse till RUL!! Fast det är först om FEM veckor, vilket är en hel evighet. Om allt ser bra ut då har jag lovat mig själv att jag ska få köpa första bebisplagget! *längtar!!*

    Hej Fru Bygg! Har du slutat jobba inför förlossningen nu?

    Sänder varma kramar till Grå Katt också även om hon inte läser här längre. Så himla tråkigt

  • Leksi

    Och jag är otroligt svag för rostat bröd med smör, apelsinmarmelad och hushållsost... Och vaniljyogurt!! Det äter jag flera gånger om dagen.

Svar på tråden I vått och torrt och väntan