• Leksi

    I vått och torrt och väntan

    Hej hej! Nu har jag också hittat hit!

    Tack för alla gratulationer!! Ni är så goa!!

  • Leksi

    lanovia 08 skrev 2009-08-17 08:30:41 följande:


    Har som sagt varit i stugan i helgen. Hela familjen var där och alltså även brorsbarnen. Jag nattade 4-åringen ena kvällen. Medans jag satt och läste för honom började han helt plötsligt stryka mig över magen. Jag frågade om han kom i håg vad som fanns där i? Visst kom han ihåg att det var en bebis där i också klappar han lite till och säger helt plötsligt "va tjock den är". Hehe från barnen kommer sanningen.
    Amen naaawww så gulligt!! Vilken vecka är du i nu Lanovia? Har ni fått någon tid för RUL än?
  • Leksi
    passionsblomman skrev 2009-08-17 10:03:44 följande:
    Nu har jag just pratat med rektorn för sonens nya skola.Han kommer att gå i en PYTTELITEN klass! Bara 14 barn blir de med honom. Och han lär inte gilla fördelningen killar/tjejer...Nu går han i en där de är 22 barn och snart blir det 14 och det är bara tre andra grabbar. Han kommer att få en chock när jag berättar det.
    Vad känner du inför det då? En liten klass är väl kanske bra från andra aspekter? Och om några år, när han börjar gilla tjejer, kommer det kanske vara rena vinstlotten...
  • Leksi

    Det känns för övrigt jättekonstigt att vara på jobbet idag och försöka låtsas som ingenting... Hela livet har förändrats och så ska man vara precis som vanligt... Som tur är har vi sista skvätten semester nu 20-30/8 så det är bara tre dagar jag behöver stå ut, sen får vi en massa dagar på oss tillsammans. Funderar på att ringa MVC på torsdag och se om vi kanske kan få en tid till veckan efter.

    Ninnis, måste bara kommentera din helg igen. Låter som ni fick det helt underbart firande av förlovningsdagen, också tajmat med ÄL dessutom. Nu vore det väl sjuttsingen om det inte tog sig!! *hållerallafingrarochtårsuperhårt*

    Bara två dagar kvar nu för Hvidis. Så himla spännande!! Är allt förberett & klart eller vad gör ni de här sista dagarna? Har ni fått någon tid på onsdag?

    Ingis, ååhh hälsa tillbaka till fladderbuset!!

  • Leksi

    Iiiihh!! Hvidis, nu är det nära!! Gud så spännande!! Åh, snart har du din lilla muffin i famnen...

    Låter för övrigt som du håller igång rätt bra för att ta det lugnt...

    Kul att ni ska ta magfoton ikväll. Synd att det inte blev några för er Ingis, men ni kanske får en ny chans?

  • Leksi

    lanovia 08 skrev 2009-08-17 13:36:53 följande:


    Leksi, föstår att det är svårt att hålla minen. Vilken tur att ni testade igår och inte imorse. Då hade det varit jobbigt...
    Jaa!! Igår träffade jag inte en människa och det var nog tur det! Fast jag berättade för min bästa kompis igårkväll, hon vet hur gärna vi vill ha barn och att vi började försöka efter bröllopet, så då kunde jag inte hålla mig! (Fast jag hade kollat med maken först att han tyckte det var ok.)

    Nu går det ganska bra att hålla minen, förmiddagen var värst! Då var jag också rätt yr i huvudet och det är svårt att inte klaga av misstag... Nu efter lunch känner jag mig mindre vimmelkantig.

    Ninnis, det var på andra försöket. Slutade med p-pillren lagom till bröllopet i maj, sen fick jag mens till midsommar, på dag 34 så det kändes bra att kroppen var igång. Sen testade jag med ÄL-stickor under dag 12-30 under den andra cykeln och fick aldrig något utslag! Så jag trodde att det skulle bli en lång höst med siktet bara på att få cykeln att funka... och så detta!! Ska bli väldigt spännande att få besked om vilken vecka jag är i.
  • Leksi

    lanovia 08 skrev 2009-08-17 13:30:43 följande:


    Leksi är v 17 och har UL 2 sept.
    Vad fort det har gått!! Spännande med UL...
  • Leksi

    Olivia 09 skrev 2009-08-17 13:54:16 följande:


    Jag och min make har diskuterat det och jag tänker ta ur min p-ring nästa vecka när det är dags och sedan bara skippa att sätta i en ny. Det kommer säkert att ta jättelång tid innan något händer men det känns så spännande!!
    Åh, vad spännande!! Lycka till!!
  • Leksi

    Åh Blommis... Förstår att det känns tufft. Det är ju egentligen inte klokt vad mycket ni går igenom på en och samma gång. *kramar om*

    Håller tummarna för fler utropstecken!!

  • Leksi
    ingenjörsbruden skrev 2009-08-17 15:57:02 följande:
    eller hur! Sitter o klurar på vad Andbeyond menar....*krafskrafs i håret*
    Att Blommis vill att fler frågetecken ska rätas ut till utropstecken ang makens jobb mm...
Svar på tråden I vått och torrt och väntan