• passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Vi fortsätter vårt umgänge och hänger med i alla livets svängar...

    ...förra tråden:

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3414645.html

    Du som läser här gör det på egen risk, ty här räds vi icke sjukhus, kroppsvätskor eller prat om sexlivet.
    Gemensam faktor har varit längtan efter barn. Såhär flera långa trådar senare är det vänskap som förenaar, minst lika mycket.

  • Svar på tråden I vått och torrt och väntan
  • Ninnnis

    Pumpkin, så det är din makes familj som kommer från Norrbotten? Jag trodde det var din familj, jag r¨rode nog ihop det lite.

  • Fru Bygg

    Nu löste jag det visst. Vet inte alls vad jag gjorde, men nu funkar det igen! Måste ju vara med och skriva till 5000.

  • Pumpkin

    Ninnnis: Ja, maken är från Västerbotten. Jag flyttade dit när vi hade varit tillsammans i 2,5 månad och 2 år senare flyttade vi ner hit till Södertälje eftersom maken fick ett riktigt bra jobberbjudande. Nu är vi less (har varit ganska länge) och vill bara hemöver (ja, jag säger hem eftersom det verkligen är hemma för mig) Vi har, förutom mina föräldrar då, nästan hela vårt sociala nätverk däruppe - alla vänner, makens familj, släkt osv. Så livet kommer vi väldigt annorlunda när vi flyttar, här är det nästan alltid bara jag och han.


  • Fru Bygg

    Ankan, vi har en Emmaljunga Citycross och är supernöjda. Den är lite mindre och lättare, men har 4 ordentliga hjul och vi har kört den bla i skogen och det gick alldeles utmärkt. Vi har en "hård" liggdel och sittdel till den.

  • ingenjörsbruden
    Pumpkin skrev 2009-11-16 10:36:04 följande:
    Ingis: Energi vet jag inte, men absolut lust! Och efteråt känns det ju toppen Har ingen aning om mandarinolja är bra till håret, men det kan det väl mycket väl vara
    Hahahah känner igen det där!

    Kan du inte prova m oljan i håret osså...asså bara topparna....
Svar på tråden I vått och torrt och väntan