• passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Vi fortsätter vårt umgänge och hänger med i alla livets svängar...

    ...förra tråden:

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3414645.html

    Du som läser här gör det på egen risk, ty här räds vi icke sjukhus, kroppsvätskor eller prat om sexlivet.
    Gemensam faktor har varit längtan efter barn. Såhär flera långa trådar senare är det vänskap som förenaar, minst lika mycket.

  • Svar på tråden I vått och torrt och väntan
  • Pumpkin

    Idag har jag för övrigt ingen energi heller, men hade tänkt ge mig ut på stan en sväng i alla fall. Ska fixa lite småpaket till kusinens (som är 3 år) adventskalender, köpa lite mandarinolja, kolla lite bebiskläder och så ska jag köpa det som behövs för att "tillverka" vår nya adventsljusstake - krukor, blockljus, mossa och lite dekoration. Och färg att skriva 1-2-3-4 med.


  • Pumpkin

    Ninnnis: Ja, det är lite både och faktiskt. Min familj bor "här", 13 mil ifrån oss. Makens föräldrar bor i Västerbotten, dvs 80 mil ifrån oss. Så egentligen har vi ingen som bor riktigt nära här, men det tar ändå bara 1,5-2 timmar till mina föräldrar och jag kommer verkligen att sakna det. Men å andra sidan, vi vill verkligen flytta hem till norr och då har vi ju som sagt svärföräldrarna jättenära och jag vet att mamma kommer sitta och åka emellan så mycket hon bara kan. Enda barnet - enda barnbarnet


  • ingenjörsbruden

    Daa: åhhh så härlligt m buffar! O ja...männen missar mkt...måste lära sig att vara snabba om de vill känna buffarna....för de väntar inte!

    Barnvagn:...*lägger busan försiktigt i soffan.....åter tvåhandsskrivning*
    Vi har en Emmaljunga duo Edge o är supernöjda! Det är ett chassi. en liggdel o en sittdel. Dock så brukar Emmaljunga få höra att de är tunga...men ja...om man ska släpa den i trappor så är den nog inget vidare....vi har hiss o snart så bor vi i enplansvilla...hjulen är rejäla o inte ledade....är en stor fördel om man ska gå där det är lite kuperat eller oplogat för snön..... svängbara hjul klarar inte oplogade promenader....
    Dock tar den en del plats i bagaget....men ja...vi har en 9-5a så det klarar sig...men där är inte plats t mkt mer....

  • Pumpkin
    Ninnnis skrev 2009-11-16 10:29:57 följande:
    Vad har man mandarinolja till?
    Jag ska blanda det i mandeloljan som jag använder för att smörja in mig, så det luktar fräschare och godare Sägs också ha både lugnande och uppiggande effekt - vilket jag behöver!
  • Pumpkin

    Barnvagn ja! Vi har inte varit iväg och kollat så noga än, men det lutar åt en Kronan. De är stadiga, har fyra stora hjul och varukorgen är riktigt bra (moster och morbror har köpt den till nyaste lilla kusinen). Och så tycker jag att den är riktigt fin att titta på dessutom OCH, det bästa av allt, man får grymt mycket för pengarna om man jämför med många andra vagnar.


  • ingenjörsbruden

    Pumpkin...låter som att du har en del energi t pyssel om inte annat!

    Mandelolja e ju så gooott....e det inte bra för håret osså?

    Ojdå....någon arg.... så länge

Svar på tråden I vått och torrt och väntan