• passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Vi fortsätter vårt umgänge och hänger med i alla livets svängar...

    ...förra tråden:

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3414645.html

    Du som läser här gör det på egen risk, ty här räds vi icke sjukhus, kroppsvätskor eller prat om sexlivet.
    Gemensam faktor har varit längtan efter barn. Såhär flera långa trådar senare är det vänskap som förenaar, minst lika mycket.

  • Svar på tråden I vått och torrt och väntan
  • Ninnnis

    Vi måste ju över 5000 inlägg innan tråden stängs! Vad säger ni, den som får inlägg nummer 5000 startar en ny tråd?

  • Fru E

    Fru Bygg-japp bor nära dig eller ca 30 min bort....

    Ninnis-jag brukar variera mellan olika sorter av mörk choklad men har fastnat lite för den med salt i. Vet inte om det har med det där extra lilla salta men var skeptisk till det först.

    *Dags för möte*

  • Leksi

    Vilken gullig hund du har förresten Ninnis!! Husdjur kan verkligen ge en kärlek helt villkorslöst när man behöver det som mest. Mina gosekatter där hemma är helt underbara på det.

    Stackars Blommis kissar som ska opereras idag. Jag är totalt för att kastrera katter, våra båda är det, men just när man gör det tycker man ju så hemskt synd om dem så det är inte klokt. *får en tår i ögonvrån*

  • Ninnnis

    Vilket märke med havssalt är det du gillar EA? Jag fick en i present från någon kaffebutik (tror jag), men jag var inte jätteimponerad.

  • Ninnnis

    Ja det är nästan löjligt ibland hur mycket man kan känna för ett husdjur! *hjärtar*


    Leksi skrev 2009-11-13 11:27:11 följande:
    Vilken gullig hund du har förresten Ninnis!! Husdjur kan verkligen ge en kärlek helt villkorslöst när man behöver det som mest.
  • Leksi

    Min webradio har också lagt av nu! Vad är det som händer? Och jag är helt solo på min avdelning idag så det är fullständigt knäpptyst här, det är man inte van med känner jag...

    Snart lunch, najs!

  • Fru Bygg

    Inlägg 5000! Det är stort! När stängs tråden? Fast det är klart, med denna takten, så är vi där innan dagen är över!

  • Pumpkin

    Hej tjejer!

    Ni skriver och skriver så jag hinner inte med. Hinner inte riktigt läsa igenom allt heller just nu - har tenta i eftermiddag som jag försöker förbereda mig inför. Konstigt nog så känner jag mig rätt redo, trots att jag började plugga i tisdags. Det får mig att fundera över vad jag egentligen har missat?

    Såg att ni pratade moderkakor - jag har också moderkakan i framvägg, lågt sittande just nu. Det var antagligen därför jag blödde i söndagskväll trodde barnmorskan. Hon trodde också att det skulle rätta till sig allteftersom livmodern växer, för då brukar tydligen moderkakan klättra uppåt. Endast runt 1% av alla förlossningar kompliceras pga föreliggande moderkaka och slutar med kejsarsnitt. Skönt att veta

    För er som inte sett det så finns det UL-bilder från i måndags på bebisplaner.blogspot.com


Svar på tråden I vått och torrt och väntan