Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden
    Daa skrev 2009-10-30 17:57:29 följande:
    Jobbigt, Ingis. Dina ord kanske tog där de skulle? Kanske han är i sin grotta och funderar över sitt beteende. *kramar Ingis igen*
    Hoppas på det....

    Nu kom han in..... på ér
  • ingenjörsbruden

    Hej flickor.

    hann inte in t er igår....hoppas ni inte oroade er för mkt....

    jo....mina argument tog nog på ett rätt ömt ställe....o så klart gick han i försvar.....maken brukar bli fläckvis döv när jag berättar hur jag KÄNNER.....hör/tar det alltid som att jag tycker att det ÄR.....suck.....MÄN eller?

    Vi har inte pratat igenom det....men han gör nu precis det jag vill så eg behövs igen genompratning...jag har ju uppnått det jag ville så jag e nöjd o glad.

    Anl t att jag nog reagerade extra mkt beror nog på att min pappa jobbade ap-mkt när min syster föddes...o kom alltid hem efter hon lagt sig.....så hon var riktigt rädd för honom.
    Den historian var nog droppen som fick det rinna över....

    O visst har du, Blommis, nog rätt i att Batman är sällsynt förälskad i sin lilla E!

    Måste bara berätta att lilla Bellabus har ankstjärtsbyxor idag!

  • ingenjörsbruden

    Andbeyond: Stora kramar! Hemskt att inte kunna få hjälp INNAN det har gått för långt.....jä-la system!

    Idag ska jag verkligen försöka få iväg mailet m fotot på Busan!
    Var tvungen att granska offert i sammanställning fr kökslev....ska ju avropa/beställa det nu i v.

  • ingenjörsbruden

    O va mysigt med pyssel o julmarknad, Jenny! O loppis!!! Det vill jag JÄTTEGÄRNA gå på sen när vi har huset klart så man kan få till den där sköna blandingen av nytt o gammalt...vill ju inte bo i ett IKEA-visningslokal...

    Gulle dej, Blommis. Hade ju faktiskt kunnat skicka ett sms till dig....gör så OM det blir en nästa gång!

    Ja det är liiiiiite väl många grejor samtidigt här....pluss att jag är lite orolig för min syster....hennes make är ju som vi tidigare avhandlat....inte den skarpaste kniven i lådan o nu verkar det som att han har slagit henne osså...iofs inte hårt...MEN ÄNDÅ.....jag är skogstokig på honom!!!!!
    O så vet jag att syrran inte berättar allt för att inte BELASTA mig.....SUCK!!!!! Men vår dörr är alltid öppen för henne o töserna!

  • ingenjörsbruden

    Men Jenny...inboxa mig din mailadress så skickar jag foto via mailen....vill inte lägga ut foto på henne här......hon behöver ju inte vara nätkändis så här tidigt...

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-11-01 11:52:39 följande:
    Men INGIS!!! Herregud! Fy f***********¤%#%¤"/%¤#/¤#%&#¤ Allvarligt talat, vi har haft sådant nära inpå i vår familjekarusell också. Homn måste bort från den mannen!!!
    Mmmmmm....jag försöker.....ibland så säger hon det själv att hon hade det haft mkt lättare o bättre med eget boende o delad vårdnad....o det kan jag skriva under på!!!
    Visst o sant så kan hon ha bidragit till situationen då hon har sopat framför maken i snart 25 år....genom tunga perioder där han blivit väldigt arbetsskada (slet av fingrar på ena handen), arbetslöshet, komvuxpluggande, datautbildning precis innan it-bubblan sprack o mer arbetslöshet.
    Syrran har dragit hela lasset med hus o hem....jobbat massor extra, i princip uppfostrat tjejerna själv osv....så hon har duktigt skämt bort karlsloken så att han inte FATTAR o SER hur mkt hon sliter o jobbar för familjen med barn, hushåll o jobb mm.
    Blir bara förbannad när jag tänker på det....MORRRRRRR
    Så av denna anledningen så längtar jag EXTRA till att vårt hus e klart så att jag kan avlasta min syster genom att ta småtjejerna oftare över helger osv....har jäkligt dålig plats för dem att övernatta på idagsläget liksom.

    Suck....vad gör man eg? Tips? Parterapi har de provat...men tja...terapeuten tog makens parti (han la upp det så snyggt osv) så syrran blev ensam med hundhuvudet....o sen blev ju läget inte bättre hemma....för då skulle han ha EGENTID.....ehh?!?!?!?!?
  • ingenjörsbruden

    Näää...nu får jag inte hänga på nätet mer...har ju inte gjort ngt vettigt alls...o inte ens kommit på vad vi ska äta ikväll!! Farligt med BT!

    PUSS O KRAM på er alla!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-11-01 12:05:31 följande:
    Om han har slagit henne så spelar inte någonting annat någon roll!!! Det brukar aldrig vara en engångshändelse. B-O-R-T bort bort!!!
    Mmmm....håller med....men hur gör jag....jag har sagt det till henne... MASSOR av gånger....men hon måste väl själv ta beslutet....vill inte skicka soc på detta....småtjejerna har det hur bra som helst med sin mamma...o känner att blandar man in soc så kan det bli feligt där.......
  • ingenjörsbruden

    NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW, Ankis! *smälter*
    Va ljuvligt skönt för dig!

    Daa: Mail har gått iväg!

    Blommis: Ja nä fya mig...sådana hemligheter är INTE bra

    I´ll be back.....

Svar på tråden I vått och torrt och väntan