Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    Jenny: Alla motgångar i barn-karusellen är superjobbiga så vi förstår hur du känner dig. Stoooooor kram från mig *pussar på axeln så den ska bli bättre superfort*

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-10-27 21:32:20 följande:
    JAG VILL OCKSÅ TRÄFFA BT-SESSORNA!!!!*Grön av avundsjuka!*
    ska skicka bild på mailen till dig i morgon!
  • ingenjörsbruden

    Fasen va jag är rätt nöjd med livet.....jag sitter vid BT o kopplar av lite....o Bellas pappa sitter med henne i famnen o försöker natta henne! Me like!

  • ingenjörsbruden

    Guuuud va ni har skrivit massor!! Jisses....*läser så ögonen blöder.....nästan*

    En massa till er alla....kan inte kommentera allt märker jag....amningshjärna!

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-10-28 07:51:12 följande:


    Funderar på om jag vågar göra glädjedans över att Ingis är tillbaka??? Det har jag gjort tidigare bara för att märka att hon inte alls är tillbaka.Jag nöjer mig nog med att hoppas att så är fallet denna gång!och göra ett litet glädjetjut.


    Jodå...nu e jag tillbax på riktigt!
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-10-28 07:57:38 följande:


    Här har ni en som är helt slut idag. När mannen väl kom hem så rann ilskan rätt snabbt av. jag sa vad jag tyckte han sa hur han tänkt och där fick det vara bra. Men däremot så satte syndafloden i gång i alla sin kraft, ojoj vad jag grät. Det rann tårar över hur ful, stor och fruktansvärt oattraktiv jag blivit, så oattraktiv att maken inte ens vill ha sex med mig längre (tja detta var väl kanske inte sant men sådan kände jag mig igår) De rann för att mina fingrar svullnat så mkt att jag inte kan ha förlovnings- o vigselringarna på mig längre. De rann för att jag pga graviditen inte kan hjälpa till med renoveringen så som jag vill. Med andra ord jag lyckades nog komma på allt oväsentligt som går att komma på och stortjuta över detta. Glädja mig över allt underbart är ju onödigt. *ironisk*så idag är jag psykiskt helt slut och har nog inte världens snyggaste ögon, lite smått svullna.
    Hörre du söta stumpan....nu tar du o inser att du e en graal (heligt kärl) o drar ner på tempot....du behöver ta det lugnt o lägga all energi på spillvinken...pluss så behöver du lagra energi för sluttampen på graviditeten o förlossn.
    Gravid är du en så kort tid i livet...medans renoveringar kan dyka upp mer frekvent...
    O vacker är du! Vare sig du kan ha ringarna eller ej (o den vätskan försvinner fort e förlossn kan jag lova).
    Njut av tillvaron till max o pyssla om dig....för sen när spillevinken änligen ligger o din famn....då har du varken tid eller tankar på dig själv.
    Låt maken ta renoveringen.....du tar hand om det absolut viktigaste i båda era liv. Tänk som så att du kanske inte kan renovera....men tänk på din make....han kan def inte föda ert barn....så känn dig def inte värdelös för att du inte kan renovera.....Moder natur har bara fixat arb.fördelningen!
  • ingenjörsbruden
    Sonja68 skrev 2009-10-28 09:15:55 följande:
    Nej, jag tror inte det. Det är ju egentligen "bara" en influensa. Och de vill ju inte att man kommer till vårdcentralen om man misstänker att man har den.Så det är bara att vila, se till att hon dricker, ge henne slemlösande, febernedsättande när hon blir FÖR påverkad t.ex. som i natt. Eftersom hon brukar ha problem med luftrören vid förkylningar så är slemlösande jätteviktigt, att man håller koll så andningen inte blir påverkad. Sina första två levnadsår fick vi inhalera henne med luftrörsvidgande (Bricanyl) vid varje förkylning. Hon hade ju RS-virus när hon var bara två veckor. Nu går jag och lillskruttan och sussar.
    Gulp....skickar en massa krya på sig från oss!
Svar på tråden I vått och torrt och väntan