Inlägg från: Flygande taxen |Visa alla inlägg
  • Flygande taxen

    Färgtema... varför?

    Spekulationer och funderingar här nu bara...

    Kan tro att många går så upp i planeringen och alla bröllopsbestyr att man helt enkelt vill styra allt med järnhand typ :)
    Så då bestämmer man färgtema och genomgående "logo" och "theme-song" osv. och kanske lite smått genomgår en förvändling till bridezilla :D

    Kanske känns lite mer allvarligt/seriöst/proffsigt att tala om färgteman istället för att bara säga att "jag tänker dekorera med blåa saker för det är snyggt" :D

    Jag ska köra på rött och svart när jag dekorerar till festen. Så då blir väl servetter och festhäften och sånt i den färgen. Valde också svarta inbjudningskort för att det var snyggt och så blev det ju samma färg som vi dekorerar med sen.
    Mest bestämde jag väl mig för rött/svart för att min bröllopsklänning var röd och för att det är snygga färger. Sen när man har bestämt sig för några färger så är det ju lite lättare att fundera på dekorationer och allt sånt sen, när man har en röd tråd att följa.

    Men jag talar nog itne riktigt om "färgtema" för det. Håller med nano86 om att "tema" är mer när man kör en viss still då, typ hawaii eller 50-tal eller ntå.

Svar på tråden Färgtema... varför?