Några från Halmstad? del 3
Vi har en liten fråga, vilket tycker ni är bäst?
Vi gifter oss ganska tidigt på dagen, kl 12.30. Efter vi är färdiga i kyrkan ska vi åka iväg och fotas medans gästerna tar sig till festlokalen. När vi en stund senare anländer till festlokalen (ca 14.00) ska vi skåla i mousserande och äta lite tilltugg. Buffén anländer inte förrän 16.30 och för att inte gästerna ska gå hungriga hela eftermiddagen blir det alltså någon form av tilltugg. Vi har hela tiden varit inne på att ha 2 olika sorters tunnbrödrullar, men är nu lite tveksamma. Tunnbrödrullarna måste göras helt färdiga och läggas upp på fat dagen innan bröllopet när vi är i lokalen och dekorerar, frågan är hur de håller sig till dagen efter? Det är ju inte kul om de är helt mjuka och slibbiga. Vad tror ni? Håller de ett dygn eller håller de inte?
I jakt på annat än tunnbrödrullar hittade vi "pizzasnittar". Det är pizza som bakas ut som bullar (ser precis ut som kanelbullar). Bakade ofta detta för några år sedan, de är verkligen hur goda som helst. Frågan är om det passar att ha dessa pizzabullar på bröllop? Vad tycker ni? Det hade löst problemet med "slibbigheten", de kan förvaras i kyl utan att de blir konstiga eftersom de är gräddade i ugn.
Lite åsikter tack! :)