• Daaling

    Banta med mig!

    Jag är inte direkt ute efter att banta, men vill förändra mina matvanor. Har gått upp 7 kilo senaste året och vill gärna vara tillbaka i min vanliga storlek till bröllopet i april. Får man vara med? Jag kommer behöva en massa peppning! Det är så svårt att bryta dåliga vanor, men om det är något ska kunna motivera mig så borde det ju vara att vara så vacker som möjligt på bröllopsdagen!

  • Daaling

    Jag ska börja på ny kula imorgon. Har varit jätteduktig i 2 veckors tid, men allt går så långsamt och jag vill ut och börja leta brudklänning om 2 veckor. Jag vet att man inte ska stressa för då går allt åt skogen, men jag är så besviken på mig själv att jag låtit mig själv hålla på och strunta i vikten så länge trots att jag vet att det är orsaken till att jag känt mig trött och lat, men tack vare er peppning ska jag bli starkare! Tack! Nu kör vi

  • Daaling

    jag vet inte. Jag har strul med min sköldkörtel (hypothyreos) som gör att jag lätt går upp i vikt och har jättesvårt för att gå ner. Har kört GI, men lyckas aldrig göra det fullt ut. Skulle egentligen bara vilja minska storleken på portionerna och sluta med socker. Jag blir jättetaggad när det går bra, men som idag så har jag haft en "dålig" dag och ätit massa onödigt skit och tappar då kraften och tänker bara "det är ingen idé". Vad har hänt med den där disciplinen och motivationen jag hade en gång i tiden? Nä, så jag vet inte vad jag ska köra för metod. Känns som att min sköldkörtel förstör allt, men jag vet att det inte är sant, men det gör allt svårare. Mina 7 kg som jag behöver gå ner är som 14 kg för en person utan hypothyreos, så det känns som ett jättestort berg att bestiga trots att 7 kg kanske inte låter så mycket.

  • Daaling
    sunzhine! Jag är nog piggare imorgon. Tack för peppningen! Det är precis sånt jag behöver! Känner mig lite mer motiverad och hoppfull nu. Tillsammans ska vi bli de där drömbrudarna vi alla drömmer om att få känna sig och se ut som
  • Daaling

    God morgon tjejer!

    Måndag! Ny vecka, ny start! Lycka till!

  • Daaling

    Jag har två veckor kvar innan jag kan börja promenera och träna (har precis opererat min fot), så dessa två veckor ska jag lägga allt krut på att äta bra. Hoppas att det blir en markant skillnad när jag börjar röra på mig igen, för dessa 2-3 veckor då jag varit sååå duktig har det ändå inte hänt någonting. Just nu sitter jag bara med foten i högläge och enda gången jag rör på mig är då jag ska gå fram och tillbaka mellan skrivbordsstolen och toaletten...får ha som mål att inte gå upp i vikt under dessa två veckor helt enkelt.

  • Daaling

    Jag skulle satsa på springa 3 ggr i veckan och promenera resten av dagarna.

  • Daaling
    Jvö skrev 2009-08-17 17:07:44 följande:
    jag ska gifta mig 31 juli och jag ska också ner i vikt drömmen är 20 kg hoppas verkligen på det.
    Klart du kommer klara det! Börja nu! Vi peppar
Svar på tråden Banta med mig!