• Lajsan

    Banta med mig!

    Här är en till som behöver gå ner i vikt, men hur hittar man viljan? För det är ju bara jag som kan ta tag i det. Ligger ca 15 kg övervikt, sitter på kontor hela dagarna och orkar inte göra något när jag kommer hem, äter bakelser godis dagligen, har autogiro på friskis där jag tränade aktivt för ca 2 år sen men får inte tummen ur att gå dit fast jag betalar, känner mej för klumpig ens för att gå på ett pass nu. Hur börjar man bäst för att komma igång? Frukost och lunch måste jag äta på jobbet för det är matavdrag och vi får inte ta med egen mat, det är inte den bästa maten.

  • Lajsan

    Vad duktiga ni är allihopa, än har inte vilja "hoppat" på mej

  • Lajsan

    December 2009 skrev 2009-08-14 09:32:56 följande:


    kullaberg: Jag kör dem nu för just få en rejäl kickstart, och sen trappa över till sund mat!
    Hon jag köper ifrån har webshop Man kan fylla i hälsopapper och skicka/maila och sen är det bara beställa. Hon är en vettig tanta www.ogrim.se/ helt ok priser med! Finns värre
    Blev lite sugen på detta, kanske är en ren kur det enda för att jag ska komma i gång... berätta mer, vilka sorter tycker du är godast, hur många tar du per dag mm?
  • Lajsan
    LyckligTjej skrev 2009-08-20 10:40:20 följande:
    Ställde mig på vågen imorse och sen i måndags så visar den -1,6kg
    Hur?
  • Lajsan
    Superstarfia skrev 2009-08-20 15:14:17 följande:
    min våg visade -2,6 sen i måndags idag.. gillas skarpt.. :)
    herregud vilka resultat ni har, vad kör du?
  • Lajsan

    Man blir verkligen sugen på att sätta igång med något när man läser denna tråden. Snart så...

  • Lajsan
    Superstarfia skrev 2009-08-20 18:30:21 följande:
    Jag kör ät mindre, räknar kalorier, motionerar minst 40 minter varje dag.. skippat godis, läsk helt å hållet..enligt min kompis som är dietist ska ja få i mig 1500kcal per dag uträknat på min vikt och hur mycke ja rör mig.. ja äter som en galning men kommer knappast upp i 1000 om dagen ens... :)
    oj....
  • Lajsan

    Nu har jag bestämt för att skärpa mej och från i morgon ersätta ett eller två mål med naturdiet nutrilett och promenera, det är nästan så jag inte vågar skriva det här för att man är rädd att misslyckas och ramla tillbaka till godiset mm.

  • Lajsan

    Då har jag fått tummen ur och satt i gång, denna tråden har verkligen hjälpt! Tog en naturdiet smoothie smak päron kiwi till frukost vid 8, den var jättegod! Åt även lite grönsaker och apelsin, banan till mellanmål 10,30, lunch på jobbet 13, kyckling, ris sallad, glömde sen äta mellanmål och kom på halv fem att jag måste ta ett mål - en naturdiet bar choklad och en banan, kändes som om jag åt en chokladkaka, kanske bara hjärnan som behöver chokladen sen en timmes promenad, 7,463 km, 481 cal, 7856 steg, och nu kan man sitta med gott samvete i soffan blir en naturdietsmoothie till kvällsmat strax. Vad tror ni om detta upplägg? Något som kanske kan ändras? Det bästa är att jag har inte känt mej hungrig på hela dagen, har i och för sej ett stillasittande jobb.

    Lycka till alla! Hoppas det blir en bra vecka!

  • Lajsan

    Tack, "blir generad" får man lov att fråga hur mycket ni andra väger resp längd?

Svar på tråden Banta med mig!