• Aurelia

    är det konstigt att man blir ledsen?

    ... när ens sambo totalt struntar i att vi bestämt att gå tillsammans på min kompis 30-årsfest för att ett par kompisar från England spontant sms:ar att de kommer till Sverige just den helgen och undrar om de kan ses någonting? Festen är på lördagen och de är här hela helgen, så de hinner ändå ses på söndagen.

    ... när ens sambo sticker ifrån middag med min familj direkt efter efterrätten eftersom han är trött, medan jag firat jul med hans familj och köpt presenter till brorsbarn etc.?

  • Svar på tråden är det konstigt att man blir ledsen?
  • Aurelia

    Spännande med lite olika åsikter.
    Vi har pratat en del och det är svårt... blir lätt en fråga om prestige och vem som har rätt eller fel, samtidigt som det ju egentligen inte är det det handlar om. Det handlar om att båda ska må bra i ett förhållande. Jag vill att han håller vad han lovar, och att han tar mina känslor på allvar - även om han inte själv skulle bli sårad om jag var trött o inte orkade stanna så länge hos hans familj på nån enstaka middag så betydde det mkt för mig.

  • Aurelia

    Ja, anno 08,
    det är precis det som det handlar om - att jag vill vara säker på att han ska finnas där för mig, vare sig det gäller en fest vi bestämt att gå på eller att sitta med mig på akuten o trösta mig om jag blir sjuk.

Svar på tråden är det konstigt att man blir ledsen?