• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Muggles
    Som "småvalpsförälder" känner jag att jag har full förståelse för småbarnsföräldrars intresse för barnens toabestyr - vi är likadana (troligen värre) med valpen ("när kissade han senast?" "har han bajsat idag? var? hur såg det ut?" osv...)

    Nej, nu ska vi ut och hitta på något - jag har suttit en timme och skrivit en rapport som jag måste skicka in senast imorgon . jag har ju bara haft sen början av maj på mig att skriva den.... tror jag jobbar bäst under kraftig tidspress.

  • snaily

    Jaså är BT svajigt ikväll? I kombination med vårt kassa modem, som är påslaget ungefär 1 % av all tid, är det ett under om jag lyckas posta det här.

    PB, lycka till med besiktningen!

    Ore - klockren Kalle & Hobbe!

    Koko, håller tummarna för att huvudvärken går över och inte betyder något farligt!

    Tinga - nu får det väl vara nooooog med elände för stackars Piff Hoppas han snart gjort slut på all otur och blir en riktig turgubbe framöver! Bra ändå att han har sonden nu när han är förkyld.

    Lite småregnig dag här idag (igår var det faktiskt fint, tro't eller ej), och vi har varit lite småtrötta efter gårdagens fest hos grannen. Gjorde en utflykt till närbelägen nationalpark och fikade lite och Korven blev livrädd för en groda - han börjar bli en riktig fegkorv!

    Kollat på Australia på DVD - bra! - men nu blev jag ju sugen på att åka till Australien igen!

    BIM/BOMmar nån gång den här veckan, går och kikar nervöst efter spottings titt som tätt, kanske hålls borta av progget... peppar peppar...

  • snaily

    Vickan - kände för att förnya mig lite

    Tur att jag jobbar och står i idag, annars hade jag bara suttit hemma och känt efter om jag har några inbillade symptom. Fast - den här månaden verkar jag ha noll symptom, känner mig inte ens det minsta skengravid.

  • snaily

    Hej Cicci! Är dottern fortfarande namnlös?! Vilket namn lutar det åt?

    Fick just reda på att jag ska på en kurs i höst som verkar väldigt bra, och så ska vi bo på www.svartaherrgard.se/ som ser jättemysigt ut!

  • snaily

    Skickar också sympatier till alla stackare som jobbar första dagen efter semestern!

    Telis, tack för uppmuntran! Fast egentligen VILL jag ju inte hoppas för det är så trist att bli besviken... MEN, jag ska se det positivt, cykeln verkar blivit något bättre med Pergo och prog iaf! Tidigare ÄL och troligen liiite längre lutealfas än tidigare som det verkar.

    Imorgon firar vi förlovningsdag och dessutom ska jag vara ledig!

  • snaily

    BS, vi ska nog åka upp till fjället där vi förlovade oss och gå en sväng, kanske titta efter lite kantareller. Det ska regna med det gjorde det när vi förlovade oss också så det passar ju perfekt Sen blir det bara en god middag hemma på kvällen.

    Hoppas du klarar av allt matprat hos dietisten utan att må alltför illa... Det är ju verligen gräsligt att höra matprat när man är illamående!

  • snaily

    MrsB - usch för att vara sjuk! Fortsätt krya på dig!

    Koko, synd att inte vagnen funkade! Min syster har en stadig men sjukt trögstyrd syskonvagn, men med nackdelen att sitsen inte är vänd mot "föraren". Vet att hon också letade halvt ihjäl sig innan den hittades.
    Skönt att trycket var bra!

    Vänner - jag gillade också tapeten!

    Och på tal om tapeter...
    Tinga - låter som en bra idé att tapetsera över frukter och bård Härligt med nytt hus och grattis till Puffs steg!

    BIM för mig, beroende på hur man räknar, är typ onsdag/torsdag den här veckan. Jag misstänker dock att det är proggen som håller spottingsarna borta och kanske även skjuter lite på mensen, så egentligen är jag sugen på att testa snart bara så jag kan bestämma mig för om jag ska sluta med proggen eller ej...

  • snaily

    Snorkis - kram tillbaka!

    AM - Gillar Livias entré på dagis! Tänk om man själv var så entusiastisk när man kommer tillbaka till jobbet efter semestern...

  • snaily

    BS - ja, klart ni får extra söta och smarta barn! Nån fördel måste det ju vara med det där illamåendet...
    Fjällturen är imorgon - är det tänkt... får se om jag orkar för nu är jag inne på jobbet, IGEN så här sent på kvällen. Vet inte vad jag gjorde för ont i mitt förra liv för att förtjäna alla dessa sena jourfall nu. Ögonen är hur grusiga som helst. Höll på att gå och lägga mig precis när det ringde. Nåväl, är bara tacksam att jag åtminstone är ledig imorgon, det är man normalt sett inte efter beredskap.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor