• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Snaily - tänk på att Falun garanterat har bättre koll än din gyn... din gyn har väl inte riktigt kontakt med lika många IVF-processer som Falunfolket!

    Ore - tabletterna funkar men jag vågar inte testa att sluta...

    Ore igen - gullig make som vill krama dig när var arg.. fniss fniss.. Men jag förstår att det var SJUKT frustrerande när det hände!

  • viktualia

    Ore - strutsen Vickan... som inte boar det minsta och inte ens tänker på trollet ska ut... har tillsammans med maken dock löst frågan om placering av spjälsäng och liknande. Däremot ids jag inte fundera över konsten att barnsäkra huset, det går garanterat lösa när det blir ett reellt behov.. känns lite tidigt att grubbla över det innan ungen ens är ute. Så ta några djupa andetag.....

  • viktualia

    EA - du får väl leta rätt på nån schysst forskningsrapport/expertförklaring som maken köper som resonemang....

    Här är det FREDAG och jag jobbar hemifrån. Kan inte påstå att jag har nån ergonomiskt vettig arbetsplats här, men rätt najs att vakna vid kvart i 8 och sen logga in på jobbmailen en halvtimme senare!!

  • viktualia

    Och jag tycker att det är skoj att hänga med i trådpladder på dagtid.. hihihi! När jag jobbar på kontoret har jag ju förbud mot sånt här.. men hemifrån kan ingen lägga sig i vad jag gör...

    Här har det också börjat röra sig i magen f ö. Oftast mysigt men är lite störande ibland när jag försöker koncentrera mig på svåra formuleringar el liknande och avbryts av en minikick i magen.. fniss!

  • viktualia

    Ingen som vill sk(r)åla med mig.. fniss.. har ju ohejdat med energi eftersom jag sluppit resan till jobbet...

    Surar lite för att jag just klantat mig. Borde ha ringt BM imorse för att kolla om jag kan vaccinera mig i jobblandstinget istället för hemlandstinget..

  • viktualia

    Håller med Telis..... farlig diskussion här....

    Själv grubblar jag över vad jag ska äta till lunch här i min ensamhet.. hm... Det ösregnar ute och bilen är på vift med maken så jag får nog kreera något på egen hand...

  • viktualia

    Liten - grattis till prinsesssömn.. det har inte jag fått.. sover verkligen risigt och blir mest frustrerad...

    Ego - hade ju varit najs att gå ut på lunchpromenad.. men VEM vill ut i lagom iskallt ösregn?!? hmmm....

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor