• viktualia

    Efter gårdagens givande diskussion om konsten att få tag på mammajeans har jag just bestämt mig för att ge ellos en chans till. De är nämligen de enda som har brallor i min längd. Jag drar 30 i jeanslängd och det hittar jag inte någon annanstans. Brallorna jag köpte förut på ellos var mer vinterjeans eftersom jag får plats med långkalsonger under, nu vågar jag mig på att köpa en smalare variant - blir spännande! Saknar verkligen snyggt sittande jeans för att inte tala om snyggt sittande blusar... avdelningen riktiga lyxproblem..

  • viktualia
    Lapinette skrev 2009-10-12 16:50:44 följande:
    Samlar på "att vara gravid problem" ... så jag tar tacksamt emot dina lyxproblem .
    *skickar genast över ichiasvärken som nyligen dykt upp i högerbenet*
  • viktualia

    Nenne - väntan är förkastlig, oavsett VAD man väntar på. Här väntas det på besked om makens jobb, det kommer i mitten av december. Sen i det lilla väntar jag på insikt om jag är pigg nog att gå och jobba imorgon eller inte.... känner mig ytterligt pjoskig men samtidigt inte särskilt pigg.. hm...

  • viktualia

    Snorkis - tyvärr är det väl inget som säger att man blir mer hårdhudad... risken är stor att det blir tyngre och tyngre.. *kramar om läääänge*

  • viktualia

    Men kära med77:a, visst är det så att vi inte är purunga men en paus för att hämta andan har du absolut tid med!!! Dessutom finns det inget som säger att man måste vara 100% ärlig med hur många seriösa försök man har gjort... nån sån kartläggning lär ni inte bli avkrävda!

  • viktualia

    EA - men vilken GALENSKAP!!! 2 år är ju en hel j-la evighet!!!!!!!! Angry emoticon

    EGO- Det var länge sedan jag sov så dåligt en natt. Gav upp hoppet om mig själv redan nån gång vid 3 snåret och ville bara slippa allt. Lyckades knackigt sova vidare till strax efter nio och alla planer på att gå och jobba skrotades totalt. Blärk vad trist detta är!!!! Är liksom bara hängig, har hittills sluppit host/snor/feber-elände.

  • viktualia

    Liten - det är ungefär det jag har "snott" till mig... En helg när jag gjorde det jag längtat efter rätt länge - åkte till Sthlm och var social. Nu känns det som jag "betalar" med att vara halvrisig... få se om jag orkar göra söndagssaker som att starta tvätten och kanske till och med vädra dammsugarn... hm..

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor