Inlägg från: passionsblomman |Visa alla inlägg
  • passionsblomman

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Om bara två dagar kommer min sambo hem hit för gott, så då har vi liksom flyttat på allvar och är alla tillsammans som det ska vara.

    Och imorgon ska jag gå på masasage igen på det närmaste SPA jag haft..

    Natti natt Lappis!

  • passionsblomman

    Snorkis, jag beklagar att du fick träffa en klumpeduns!

    Däremot tror jag att de nästan behöver att man "hållit på " ett tag när de väl utreder, för de frågar ju rätt mycket om ens cykel och så. När man brukar ditten och datten. I det perspektivet blir ju 4 månader lite för lite för att kunna dra så värst mycket slutsatser kanske, omdu förstår hur jag menar.

    Men då är det ju å andra sidan motiverat att du fortsätter försöka få koll på ÄL när du är osäker på när du har det...

    Fast samtidigt kan det ju bli onödigt jobbigt att hålla på med detta kissande och kollande-som ju faktiskt skapar en del stress, om det egentligen är helt normalt allting. Alltså, inte för att det skulle hjälpa att slappna av, utan mer för att det INTE hjälper att nojja så att säga.

    Så i DET perspektivet tror jag de flesta mår bästa v att njuta av sitt liv och utgå ifrån att det inte är något fel eller någon fara på taket.

    Å ena sidan å andra sidan...
    Och OAVSETT sida så behöver man bli bemött med respekt och lyhördhet när man vänder sig till proffsen! Det känns som att det saknas ett och annat i kompetensen runt om i Sverige på just det området!

    Kram till dig!

  • passionsblomman

    Snorkis, Ja. Hur om helst så hoppas jag det framgick att jag verkligen inte tycker det bemötande du fick var ok! SÄRSKILT ite den biten om att skaffa hunde eller adoptera! Vad FAN är det för jäkla syn på både det ena och andra!

  • passionsblomman

    Liljor ska vara kvar marken. Gladiolus och Dahlior förvaras torrt avalt och frostfritt. Borsta gärna av knölarna och lägg dem i mull eller kvar i krukan precis som koko sa!

    ( jag är långt ifrån ngn trädgårdsexpert bara så ni vet. Florister jobbar huvudsakligen med snittblommor och visserligen en del krukväxter också. Trädgårdskunskaperna har mer med eget intresse att göra)

  • passionsblomman

    Jag visste inte heller att de kan få ändrad huvudform av hur de sover....och någon mössa för att hålla formen hade jag verkligen ingen aning om!

    Det finns få man kan bli så irriterad på som sin mamm, sin sambo och sina barn... ens syskon kan reta upp en rätt bra också iofs. Fast själv har jag retat ihjäl mig på ett visst ärkepucko på forumet nu igen. Helt förgäves, men det bara blev så. I know-totalt lönlöst...

  • passionsblomman

    Hehe...i samband med att jag blev mamma hade jag en riktig urladdning med min mamma. En sådan där som förändrar allt och som egentligen kanske skulle ha kommit för åratal sedan, men som det då inte fanns plats för av tusen brokiga skäl. Vi höl nästan på att börja slåss kan jag säga..

    (det är en stoooor missuppfattning att deprimerade människor sitter och är ledsna allena. Jag var otroligt arg och som en krutdurk under min värsta tid. Det märktes...)

    Mamma är underbar, men hon trycker på en del knappar ibland.
    Vilket jag säkert gör i hennes maskineri också.

    De senaste åren har jag tänkt rätt mycket på att mamma faktiskt blir äldre och inte kommer att leva i evighet. Det kommer att bli en kris i mitt eget liv känner jag. Hon har fostrat mig och mina två systrar i stort sett ensam och...jaha! Nu får jag tårar i ögonen bara jag tänker på det!

    Fast jag grät inte på Idol iallafall

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor