• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Nu känns det bättre! *pustar ut*

    Tack för hjälpen

  • kängu

    AM, skönt tråkigt

    Jag ska på jobbintervju om två veckor, ska bli spännande!

  • kängu

    Telis, nix! Det är ett jobb här i trakterna, fast bara ett vikariat. Skulle passa ganska bra för då kunde jag vara mammaledig med Ru sen igen efter det är slut...

  • kängu

    Hej gullisar!
    Här sitter jag själv i svärmors hus och smuttar på ett glas rött Maken och svärmor är på kalas och Ru sover sött i sin vagn en trappa upp!

    Frejis, så kul att du kikade in! Vad dramatiskt det lät allt med Bumsis, men skönt att ni är hemma nu Ser fram emot att träffa dig (& kanske Bumsis) på söndag!!

    Telis, jag tycker du ska fira med ost OCH champagne

    Mugglan, sötis-Moa!

    Ego, idag har jag föreläst, superkul!! Fick definitivt mersmak! Gick sedan runt på stan i typ 3 timmar själv, kollade i alla affärer som inte finns hemma, drack kaffe, filosoferade...superskönt! Hittade ett par byxor som jag ville ha men dom var slut i min strl

    Förresten är det inte säkert att jag tar med Ru på söndag- jag vill, men svärmor vill väldigt gärna ha honom... vi får se vem som vinner fighten

    Kramar & fredagsmys till er!

  • kängu

    Tack själv Snaily för skjutsen!!!

    Supertrevlig brunch, kul att träffa "alla"! (Lappis & Frejis, vi saknade er!)

    Hoppas att Bumsis mår bättre nu!

    KRAMAR!

  • kängu

    Godkväll i stugorna!

    Nu är vi hemma igen, mycket skönt!

    Kikar bara in en snabbis för jag sitter och jobbar men ville säga...

    STORT grattis till September!!! *knulltrumpeter*

    Kramar till alla, nu återgår jag till jobbandet!

  • kängu

    Telis, jag tyckte dock att det är skillnad på smärtan under förlossningen och "vanlig" smärta- man vet anledningen, och det håller inte på hela tiden, det är ju pauser mellan värkarna. Sen tror jag absolut att min positiva upplevelse från förlossningen till STOR del beror på den Epidural jag fick då jag var öppen 4 cm (kunde fått den tidigare om jag velat) som nästan helt tog bort smärtan. Ju mer jag öppnade mig desto mer kände jag av ett tryck nedår (typ som när man behöver skita ), men det gjorde inte ont. Sen när man ska krysta gör det absolut ont, då hjälper ju inte Epidural heller. Men då upplevde jag det som att kroppen helt tog över, och jag bara åkte med.
    Jag hade inte mycket nytta av profylaxen, vill jag bara tillägga. Vet att många tyckt att det var fantastiskt men för mig så var det inget speciellt. Jag tog ingen lustgas heller för jag tyckte det var superobehagligt

    Till syvende och sist är det så att ingen kan garantera att du får Epidural. Jag tror benhårt på att det som är bra för mamma är bra för bebis- med andra ord, pusha inte dig själv till att föda vaginalt om du egentligen inte vill det.

  • kängu

    Mugglan, enligt allmän uppfattning är jag nog världens sämsta mamma, eftersom jag tog bedövning, ger flaska och dessutom jobbar!!!!!

    Telis, tillbaka! Ta hand om dig själv och skit i vad andra tycker! Du kommer bli världens bästa mamma, och få världens finaste bebis oavsett vilken väg den kommer!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor