• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Frejis, jag ska tänka på er alldeles extra från 8.30! Blir alldeles tårögd när jag tänker på vad du ska få vara med om imorgon... helt underbart!! Njut den sista kvällen i lugn och ro extra mkt nu, och se till att sova ordentligt (om det går).

  • kängu

    Oupsie- stora varma kramar till dig!!! Tycker som Ore att de andra skrivit jättebra. Försök att vända dig till ngn som kan ge dig hjälp med samtalskontakt och ev. medicin. Du behöver inte må så här!!!!

    Mugglan, det blev inte Incontro utan lunch på Bee bar som ligger typ mittemot Avalon. Inget speciellt i matväg men trevlig personal och en soffa som Ru kunde ligga o softa i. Han låg/satt i knät i två timmar helt nöjd så jag och maken avnjöt mat och champagne och rullade ut därifrån lulliga och lyckliga

    BS- Vad billigt med kattkastrering! Vi betalade 4000 för vår vovve vill jag minnas.

    Nenne, jag har tänkt på er så mycket de senaste dagarna. Känns skönt att se dig här inne igen!!

  • kängu

    Och förresten Oupsie, jag fick jättebra hjälp av Studenthälsan när jag var där och pratade med deras psykolog för några år sen. Nu var det iofs i en annan stad men ändå. (apropå det som Tinga skrev).

  • kängu

    ****TOTALT EGO, VARNING VARNING VARNING***************************
    Min duktiga, duktiga son sov från kl 22.30 till 06.00 inatt, utan matning. Han hade förmodligen sovit längre men vaknade av min väckarklocka.
    ****SLUT PÅ TOTALT EGO MEDDELANDE*********************************

    NU ska jag sluta spamma tråden!!

  • kängu

    Hej EA!!! Sällskap, JIPPIE!!!
    (märks det att jag är lite hyperaktiv efter att ha sovit en hel natt???? )

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor