• Oupsie

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ja, och vilka möbler. Säkert tidsenligt men sofforna ser inte så bekväma ut

  • Oupsie

    Ja, just det Vickan. Grattis till lilla trollet! Kul att få se henne/honom på bild

    Det är så mycket som händer här i tråden att jag glömmer bort vad jag hade tänkt kommentera...

    Dagmamma var det ju. Jag har också gått hos dagmamma. På min tid fanns inte dagis Eller jo, det gjorde det inne i "stan" men inte i byn utanför där jag växte upp. Men mina dagmammor har varit snälla. Förutom några som man fick gå till om ens egna dagmamma var sjuk. En av dem hade en regel att man inte fick dricka något innan man hade ätit upp all mat på tallriken... och så var man tvungen att rita på en viss sida av ett papper, man fick inte rita på "fel" sida. Tur att det bara handlade om ett par veckor på sommaren...

  • Oupsie
    Telis skrev 2009-08-14 14:12:34 följande:
    Oupsie, vilket läckert hus. Med ett herrum minsann.
    Ja det måste man ju ha! Hur ska herrarna annars klara sig

    Förresten så borde du få ett brev av mig idag om allt har gått som det ska.
  • Oupsie

    Är det inte också så att man vill ha det man inte kan få? I alla fall är det så för mig. Själv har jag bestämt mig för att inte dricka alkohol på ett tag för jag har lite problem med magkatarr. Så vad är jag mest sugen på just nu? Jo, viiiiiiin! Men det blir vatten istället...

  • Oupsie

    Vickan - Så kanske det är. Har egentligen aldrig känt att vin skulle vara det som sätter igång magkatarren, men jag vet att alkohol kan förvärra magkatarr så jag tänkte att jag skulle vara absolutist ett tag. Hjälper det så hjälper det, och gör det inte det så har det knappast varit till skada

  • Oupsie

    Kängu - Vilken snäll mamma du har! Fast jag håller med dig, tycker också att det är pinsamt att pruta. Hoppas att det blir en vagn till bra pris idag då .

  • Oupsie

    Kängu - Grattis till vagn! Låter som att din mamma gjorde ett kap åt er .

    PB - Det var ju bra! 300 000 är mycket pengar. Någonstans måste man dra en gräns själv också. Ni måste ju komma fram till vad ni tycker att det är värt. Sen kan man alltid gissa om säljarna hade gått med på ett lägre bud, det kan man ju aldrig veta.

    Vilken komplimang du fick förresten. Det är bara att ta åt sig

    Snaily - Vad mysigt med sommarhus. Hoppas att ni hittar något bra. Det kostar ju en del pengar på den där ön... Vi hade ju tänkt att åka dit i sommar men det blev inte så. Delvis på grund av inställda turer Men det kommer fler chanser. Har du fått tag på kopplet du sökte förresten? Skulle någon beställa det, eller hur var det? Annars kan jag kolla om det finns i någon hundbutik här nere om du vill.

  • Oupsie

    Snaily - Kan du PM:a uppgifterna om kopplet till mig. Så vet jag var de är . Det är inte alltid de kan sälja till privatpersoner. Tror att det handlar om moms och säkert också konsumentlagar osv. Försökte köpa en grej direkt från Doggy förra året. Min hund hade tagit sönder en sak så jag kunde ju inte gärna reklamera den och tänkte att jag frågar tillverkaren om jag kunde köpa en reservdel av dem. Men det gick inte, däremot kunde jag be stället där jag köpt varan be tillverkaren att skicka reservdelen till försäljningsstället och det gjorde de, så jag fick det jag behövde. Har dock inte lagat saken än. Insåg att det krävdes en större arbetsinsats än vad jag trodde från början Men jag får väl ta tag i det någon gång.

    Ja, det hade varit något! Ett hus i 10-års present . Har ni funderat på att flytta dit permanent? I så fall kan man ju lägga ner lite mer pengar. Har ju ett par kompisar där och för de som ska köpa sig sitt första hus är det inte lätt. Lönerna ligger ju dessutom jämförelsevis ganska lågt där så det blir jobbigt för dem att gå in i budgivning med några som sålt sin villa i Stockholmsförorten.

    AM - Berättade för min man om Livias entré på dagis och han skrattade gott. Det gjorde jag med förresten Vilken rolig liten tjej!

  • Oupsie

    Åååååååh, vad hemskt . Stackars Mugglan. Vet inte heller vad jag ska skriva så jag skickar många kramar till Muggles med familj.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor