• kängu

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Sweet, ja jag tänker att jag iaf kan använda tutten för tröst och så. Men det kommer väl bli att vi går över mer och mer till flaskan. Jag blir orolig att han inte får i sig tillräckligt som det är nu, vi ska väga honom på onsdag så vi får väl se. Jag tänker verkligen på det ni sagt om att inte köra slut på mig... för jag vill inte må så dåligt som gjorde förra veckan. Det är det inte värt!!

    Vi bor ju som sagt på landet, och knatar mycket på grusvägar och ibland även på stigar, så då måste man ha bra fjädring. Men bor man i stan spelar det som du säger ju ingen roll

  • kängu

    BS- Den såg ovanligt "rejäl" ut i sittdelen för att vara en vagn med svängbara hjul!

  • kängu

    Sweet, det är skönt att få höra om andras erfarenheter så jag tackar och tar emot!!!

    Kramar till er alla, hoppas ni får en fin kväll! Nu ska jag stänga av datorn och umgås lite maken!!

  • kängu

    Mugglan, mycket som händer just nu! Förstår att det snurrar runt i huvudet!!
    Tack förresten för tipset om Amningshjälpen- jag har varit i kontakt med dom och de sa mycket bra saker!

    AM- Skit i BVC-tanten

  • kängu

    Nenne, självklart ska prinsessan Nancy ha en egen Tempur kudde

    Tinga, tror att det kommer bli bra med sond för Piff. Förstår dock att det känns tungt för er, men ni har ju verkligen försökt ALLT!!!!! Tror både ni och Piffen behöver en paus från detta eviga kämpande. KRAMAR till dig, jag tänker på er jättemkt!!!!!

  • kängu

    Snaily, jasså han har varit billid idag Minns en del dagar när mina hundar varit billiga, senast häromdagen faktiskt...

    Ore, hm... ni kan inte vara hemma hos ngn av tjejerna och blanda drinkar och köra Singstar, Guitar Hero osv? Alla kan ha med sig var sitt drinkrecept och så kan ni blanda, leka lite lekar etc...

    BS- Tråkigt med vagnen. Jag gillar ju Teutonia

  • kängu

    Vi har förresten mjuklift och det som är bra med den är att den känns väldigt ombonad och mysig= Ru älskar att ligga i den.

  • kängu

    Tinga, mycket bra att läkarna kommunicerar med varandra! Hoppas att ni får sonden i em så att Piffen kan sätta igång med sin viktuppgång Tänkte på att du skrev att han bara åt 300 ml, på mjölkersättningspaketet (stod precis och blandade till lite ) står det att en 1-2 mån ska dricka mellan 600 och 800 ml, så det är ju VERKLIGEN lite Piff äter!
    Kul med husflytten, det lät snyggt med den mediaförvarings-lösningen!! Vi kikade på lägenhetslån häromveckan och fick då höra 1,56% rörlig 3 mån, visst är det galet?

    Snaily, ja våra hundar är såååå duktiga med Ru. De låter honom vara ifred, kommer på sin höjd fram och nosar lite när han ligger på golvet. Min tik blir lite orolig ibland om Ru skriker mycket (har hittills bara hänt några ggr), då tittar hon och ser bekymrad ut Haha komme ihåg när min hanhund var liten, han var med på sin husses jobb på den tiden och var tvungen att vara duktig hela dagen. Sen var han heeeeelt galen när man kom hem

    AM- Surt sa räven om ryggen och mattor som ej passar

    Telis, jag röstar på Teutonia Fun eller Spirit! Lambda är säkert också bra, jag har inte så mkt koll på den dock.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor