Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej, hej, nu är semestern sluuut, börjar jobba imorgon, kommer troligen vara här inne lite mer då

    Muggles, Koko, vilka uber-kvinnor ni är! Jag hade fått panik/svimmat/kräkts/gråtit om jag råkat ut för era blödnings-erfarenheter. Ni måste vara hur coola som helst, en reser sig ur gynstolen och går till jobbet (!) och den andra bara tar det lugnt och föder ett barn, ja herregud. Jag är mållös..

    Koko - Grattis till bil! Är också nyfiken på vad det blev.

    Snaily - Grattis till rosetter, men jag är inte förvånad, en sån sötnos som han är! Jag efterlyser mer kort på korven i ditt album här på BT eftersom jag inte är med i FB. Var det Herrfallet camping ni var på?

    BS - Vill ge dig en eloge för att du är så uppfriskande brutalt ärlig i vad du skriver om föräldraskapet, det är så roligt och intressant att läsa (även om jag gissar att du helst skulle slippa de erfarenheter du ibland delger oss )

    PB - Fy vad läskigt, jag skulle nog ha fått småpanik..Tur att allt gick bra.

    Ego - Om man nu ska hålla sig till trådämnet, dag 15 idag och ingen ÄL än, hoppas den är idag, det är lite jobbigt att känna att man bör ha 6 varje dag även om det är trevligt. Har även lyckats fått maken lite mer engagerad (läs mha hot om att skita i hela försöksgrejen) i processen vilket är trevligt och gör att jag inte känner att det är lika jobbigt längre.

  • Snorkfröken77

    Usch vad trött jag blir! I går var både maken och jag trötta och hade ont i huvudet så vi skippade 6:et (har kört 9 dagar i rad innan) hade ju inte fått nån höjning på temp ännu = ingen ÄL än och eftersom det var dag 16 så tänkte jag att det blir nog ingen ÄL denna månad (det ska ju hända nån gång per år har man ju läst). Vi kastade in handduken kan man säga. Vad tror ni tempen visade i morse då?! Jodå, en tydlig höjning *morrar* Alltså troligtvis ÄL igår Usch vad trött jag blir, och eftersom det hittills inte tagit sig fast vi haft 6 runt ÄL så känns det som att vi måste pricka dagen, och det gick alltså åt helvete nu, bläääää
    *står och rycker i kanten av deppmanteln och funderar på om jag ska krypa in*

  • Snorkfröken77

    PB - grattis till många fina bud, jag hoppas på fler för er skull!

    Snaily / EA - Jag förstår verkligen att det känns tufft att ta beslut om IVF. Jag har börjat leka med tanken om när vi ska söka hjälp, får väl bli vid årsskiftet om det inte blivit något.

    AM - Grattis på bröllopsdagen!

  • Snorkfröken77

    EA - Är det för att du är rädd att det ska bli för mycket med att både ta MC-kort och IVF? Eller att du inte kan ta kort om du blir gravid?

  • Snorkfröken77

    EA - Hmm, jag är skeptisk, jag tror de dör som flugor inne i mig. Annars borde det tagir sig vid det här laget. Men tack för uppmuntran *kramar*

  • Snorkfröken77

    PB - Ja, jag ska försöka att inte vara så negativ *släpper deppmanteln*

  • Snorkfröken77

    snaily - som Lappis skriver, tempen stiger dagen efter ÄL, så den var igår...

    Lappis - 6 försök, alltid haft sex runt ÄL.

  • Snorkfröken77

    EA - Jag tror det är lika bra att planera för mc-kort i vår och blir du gravid så blir du. Jag tror att man gärna skjuter på saker om utifall att man skulle bli gravid och det är ju inget bra. Man måste ju leva fast man åker runt i den här karusellen. Men jag vet att det är svårt, jag är likadan själv, varje månad funderar jag på när födelsedatum skulle bli och hur det skulle passa med min planering *fnissar generat*

    Lappis - Nej, det är ju inte alls kört *lite mer generad* men jag tycker ju att det borde blivit något nu, tålamod är inte min starka sida, ganska uppenbart.

    Nu känner jag mig lite som en drama queen, sorry, jag vet ju att ni är många som kämpat länge och att jag inte borde gnälla.

    snaily - hur menar du att tempen steg efter 2-3 dagar, det låter skumt? Visste du att du hade ÄL ändå? *nyfiken*

  • Snorkfröken77

    Ore - det är lite intressant det där med hur ofta man ska sexa, enligt min vän på nätet (FF) så är det varje dag runt ÄL som gäller då har man störst chans enligt dem. Annars tycker jag man läser överallt att man ska köra varannan dag. På vårdguiden på nätet står det så här: Färska spermier har bättre befruktande förmåga än "gamla". Om du har utlösning oftare får du ut mer befruktningsdugliga spermier jämfört om du har utlösning mer sällan. Så man undrar ju hur de ska ha det?

  • Snorkfröken77

    PB - skönt att höra någon som det tagit lite tid för fast du var ung och sedan lyckades ändå. Man skulle ju önska ibland att man var lite mer lyckligt ovetande, men det är väl en härlig bieffekt av vårt informationssamhälle, att man vet "lite" för mycket.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor