Inlägg från: Snorkfröken77 |Visa alla inlägg
  • Snorkfröken77

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Tack för allt medhåll om den galna BM, det känns alltid bättre när andra tycker likadant. Nu har jag förlikat mig med mina tankar och det känns rätt skönt faktiskt Jag drog i mig två magnecyl koffeinbrus igår utan minsta dåliga samvete och jag har börjat hålla diet nu för att bli av med semesterkilona (och kanske några till) och det känns SÅ bra. Har i mer än ett halvår hela tiden tänkt på vad jag gör för att inte minska chanserna och nu skiter jag fullständigt i det.

    Muggles - Vilket fint hus! Kommer bli superbra

    Snaily - Jag är 32 år.

    BS - Jag fattar inte hur du orkar, men jag har förstått att man får mer tålamod när man får barn. Jag hade exploderat för länge sedan (någonstans vid den tappade leksakstelefonen)

    PB - Trist med avstängning, speciellt när det inte var du som borde blivit avstängd, ibland känns inte moderatorerna så med.

  • Snorkfröken77

    Oupsie - Jag får lite dåligt samvete att jag snokade om när ni tänkte börja, förlåt! Hoppas livet får rätsida snart *kram*

    Telis - Grattis!!!! Vad roligt, att ha hus är det bästa! (säger jag trots två vattenskador det säger en del)

    Annelajan - Välkommen Storlek 40 (39 om jag har tur),gillar i princip all choklad utom den där man blandar i frukt. Bor i mellansverige. Är inte på mitt åttonde försök att försöka få barn och det går väl sådär..har gett upp lite.

    Muggles - Jag brukar inte vara duktig och känna själv, jag tänker att maken känner nog om det är nåt knas

    Nu ska jag snart iväg att tona håret, ska bli så skönt, nästa all färg från färgningen i augusti har gått ur, inte snyggt...
    Gud vad härligt det är med fredag (och att renoveringen av badrummet äntligen satt fart)

  • Snorkfröken77

    Wihooo, här sitter jag på sprillans ny dator och kör win7, f-n va coolt det känns Datornörden i mig är lite i extas! Hoppas ni andra har det bra. Puss på er!

  • Snorkfröken77

    BS - Vad besvärligt det verkar vara att få till det där Aurora-samtalet. Verkar ju jättedumt att ha ett samtal med narkosläkare om de ändå kommer säga att man måste pröva och inte kan säga nåt nu, vilket slöseri med tid...

    Apropå er brunschdate så är jag väldigt nyfiken på er men samtidigt är det rätt skönt att kunna vara helt anonym också

    EA - vilka besvärliga paprikor Själv nyttjar jag inte paprikor alls nuförtiden. Ska bli spännande att se om pillerna gör susen! Jag tycker ju också att jag har lite för lite mens.

    Apropå det så är jag på dag 25 och är k*t som en marskatt, hur kan det vara så??? Tycker det är lite halkbanevarning också! Men är även PMS:ig som f-n, livet är skit typ...Jag känner mig helt splittrad, är ledsen, trött och samtidigt pilsk. Kroppen är mycket märklig.

  • Snorkfröken77

    Jag fortsätter med ett inlägg till De har äntligen börjat med renoveringen av stora badrummet! *lycka* De har rivit ur allt i badrummet nu så äntligen händer det något! Vårt garage är fullt med grejor som ska säljas på blocket eller nya saker vi beställt. Taskig tajming med tanke på de frostnätter som varit, inte mysigt att skrapa rutor *burr*

  • Snorkfröken77

    Lappis, kan tänka mig det Ja, ni verkar alla vara så supertrevliga och sympatiska *kramar alla*

    Nu långmöte - borde inte möten över 1 h förbjudas???

  • Snorkfröken77

    Ooooh öron på mössor är ju så galet sött!!!
    (kan ev bero på att jag fortfarande tycker kattungar och hundvalpar är mkt sötare än bebisar)

  • Snorkfröken77

    Vi köpte vårt hus utan mäklare, var inga som helst problem

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor