• Piggelin1

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Ok, dags att logga ut tror jag, ska hänga upp lite tvätt & sen hoppa i säng.
    Natti natti goingar!

  • Piggelin1

    Hej hej,
    ngn mer som såg denna damen på tv häromkvällen?! OMG - typ...
    www.newsmill.se/artikel/2009/09/16/jag-vill-bli-en-forebild-svenska-kvinnor

    Vänner, glömde igår, men vilken oförstående & omänsklig chef du har

    Nenne, tänkte på dig igår, när jag såg Idol på fyran

    Tinga - jag köpte galonisar på en barnklädesbutik (ingen kedja alltså) efter tips från Muggles, minns jag.

    Liten - spännande med intervjun idag - håller tummarna för dig!

    Lappis - spännande med adoptionsprocessen - nu är ni ju på väg!

    Mugglan - jag har en privat gyn, hör av dig om du vill ha namn & tfnnr till honom. Funkar bra & det var han som hittade min cysta då för några år sen.

    Gubbagrönt - måste missat det igår. Vad betyder det?!

    MrsB - vad roligt med den positiva feedbacken från eleverna. Sträck på dig & slicka i dig berömmet

    På tal om namn - jag gillar också Julia! Helt klart en favorit här med!
    På tal om dagens namn - en av mina bröder heter det i andranamn, smsa-de honom innan idag för att gratta

    EA - några vinälskande vänner som fick barn för några år sen fick en flaska bubbel av oss när de ått sin pojk Så jag är inne på samma spår som du, Frejis! Politiskt korrekt eller inte, strunt samma!

    Izzie, inga spöken inatt Däremot en dotter som måste drömt mängder med mardrömmar inatt, hon vaknade & grät säkert 5-6 ggr & vi är ju bortskämda med att hon jämt sover annars, så det var en trött Piggis i morse...
    (Mugglan, mannen var borta med jobbet & jag sov första gången själv i huset inatt - därav spökfrågan...)

  • Piggelin1

    Frejis - jag tror knappt det finns ngt som du inte råkat ut för nu eller? Låter verkligen som om det är dags för Bumsis att titta ut!

    Ang vår tripp till Österlen & ev trådträff, så känner jag lite som Lappis när hon var i Götet med sin man - vi åker ju iväg tillsammans mannen & jag (Amanda eller inte, är inte riktigt bestämt ännu) & jag vill inte "lämna honom i sticket". OM vi stannar på vägen ner eller hem så blir det nog spontant & antagligen bara lite snabbt. Har en gammal vän från gymnasiet som bor i Åhus som vi hemskt gärna vill träffa plus att vi har goda vänner i strax utanför Båstad samt några fd grannar från förra lgh/bostadsrättsföreningen som bosatt sig på Österlen. Tror att vi skulle behöva boka in en vecka därnere för att hinna med alla Hade varit jättekul att träffa alla er skåningar - jag tror jag får stuva in Amanda & mig själv i bilen vid tillfälle & åka ner & träffa er! Det går ju trots allt rätt snabbt att åka ner!

  • Piggelin1

    AM - googledrottningen - får man be dig om råd ang fler adventskalendrar, men inte korsstygn? Gärna sy/ngt i tyg/klipp & klistra, men som inte tar lika lång tid? Spanade in gårdagens länk lite noggrannare & det fanns ju massor av fint, men jeeesus vad tid det skulle ta att brodera dem. Får nog sikta på nästa jul i så fall

  • Piggelin1

    Victory, mina ögon svämmade över totalt när jag läste ditt minnestal precis. Världens alla kramar & tankar till dig
    Jag miste ju min bror för lite drygt tio år sen & han blev knappt 35 & hade två små barn. Även om man aldrig kan förberede sig, så visste vi att hans tid var utmätt & vi försökte ta vara på det, men i ditt fall så kom det ju så fruktansvärt oväntat. Så jädra orättvist

    Förutom din man så har jag ytterligare två ytligt bekanta som också gått bort hastigt & oväntat alldeles nyligen. Det har varit alldeles för mkt sånt på sistone känner jag...

    Tinga - världens alla kramar till dig & din familj med
    Faen vad ni kämpar & kämpar hela JÄVLA TIDEN, att det aldrig kan ge med sig Får vi komma & krama er lite på vägen ner till Österlen om några veckor (fre 9 okt)?

    Har typ 60 sidor att l-sa ikapp efter Paris-helgen. Wish me luck Kram & godnatt!

  • Piggelin1

    Allrakäraste Nenne & maken din också,
    fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad livet är orättvist, det var ju er tur nu, det var ju bestämt
    Skickar alla kramar i världen som jag kan hitta
    ...och sen ett gäng till
    Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag är sååååå himla ledsen för er skull.

  • Piggelin1

    PB - känner sååå himla väl igen mig i det du skriver, detta med korta ögonblick av total lycka & som samtidigt ligger väldigt nära smärtan/sårbarheten/sorgen. Åtskilliga ggr de senaste elva åren så har jag upplvet stunder av ofantlig lycka, som sekunden senare resulterar i tårar.
    Minns tex en alldeles alldeles underbar vårdag i maj för rätt många år sen. Jag var ledig, satt ensam i bilen (Muggles - det var på Lupo-tiden ) & åkte genom ett fantasiskt vackert landskap & bokstavligen bara jublade av lycka & livslust & insåg hur BRA jag hade det. Sekunden senare kom det över mig att min äldsta bror inte får uppleva detta underbara (eller ja, på ngt sätt är han ju med & gör det säkert på sitt sätt, men ni fattar) & ögonblicket senare strömmade tårarna nerför kinderna.
    Isch, blir ju nästan rörd nu bara av att skriva detta

  • Piggelin1

    Nenne - skickar världens alla kramar till er också idag Fanihelvetesjävlaskit

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor