• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Gomorron på er! Och sov så gott, kängu!

    Tusen tack för alla lycka till! Jag tycker att det är hemskt läskigt med RUL:et idag.

    Vickan, njuter du av att må illa? Ring nu för tusan!

    Snaily, ha det så jätteskönt idag, du är verkligen förtjänt av en ledig dag efter att ha jobbat så mycket. Lycka till sen på hundutställningen, jag tror att Korven får behålla förstaplatsen även efter tävlingen.

    Trist att det inte blev något med huset, Liten! Men jag tror också på att det är bra att inte köpa det första man tittar på.

    Koko, jag kommer att titta in i tråden under semestern också men jag vill ändå passa på att önska dig ett stort fett lycka till! Hoppas att du får en sån där maffig förlossningsupplevelse som Cicci och Frullan brukar prata om.

    Och Frejis, jag säger lycka till till dig också, bara utifall att. Även om tjejen enligt BF ska vara kvar när jag kommer hem från semestern också så vet man ju aldrig med henne.

    Blå delfiner och prata om vad man känner på föräldrautbildningen?! Hmmm, jag undrar om inte maken ska få gå dit ensam.

  • Telis

    BS, nej jag vet inte faktiskt om dom ändrar BF. IVF-klinikerna brukar säga att man inte ska ändra det när man vet befruktningen så exakt men jag har också hört om barnmorskor som har envisats med att ändra BF efter storleksmätningar på UL. Men det spelar inte så stor roll, jag kommer ändå inte att få gå över så mycket och sannolikheten att det skulle bli just på det datumet ändå är ju liten.

    Kan inte du och maken dela på att sysselsätta Iris så att ni får varsin sovmorgon i helgen?

  • Telis

    Muggles, jag tror som Ore. Din mormor var väl lite äldre och på något sätt hade du kanske vant dig vid tanken på att hon inte skulle finnas för evigt. Med ett nytt barn finns ju förhoppningar och förväntningar för ett helt liv. Även om man inte tänker så långt fram så är man ju ändå medveten om vad ett barn till innebär, för Moa, familjesemestrar, skolavslutningar, barnbarn och en massa annat. Precis som Ore sa så vet man ju att man går miste om något även om man inte vet exakt vad.

    Dessutom så är inte mängden gråt något mått på hur mycket man sörjer. Det bara blir olika, beroende på omständigheter, hur man mår just då osv. Man behöver inte ha dåligt samvete för att man gråter för lite eller för mycket!

  • Telis

    BS, men vad är det med folk som anordnar såna där aktiviteter på lördag morgnar?! Jag hör av min kollega också att dom får gå upp i svinottan på helgerna för att hinna till fotbollsmatcher och judoturneringar och annat. Jag ska anmäla Televinken till en schackkurs på kvällstid och ge honom en frimärkssamling att pyssla med så att vi får sova på helgerna.

  • Telis

    Så där, nu är jag hemma. Har varit på stan och fikat med en kompis.

    Det såg jättebra ut på RUL:et och Televinken var helt perfekt. Han hade alla små delar som en Televink ska ha, inklusive en liten snopp.

    Maken och jag är allra mest lättare över att allt såg bra ut, men liiiite liiite besvikna över att det ändå är en kille. Men skit samma, det spelar i slutänden ingen som helst roll så länge han är frisk (och smart och snygg ).

  • Telis

    Muggles, skitbra att du har fått tid att prata med någon! Det är jättestarkt och inte ett dugg klent!

  • Telis

    BS, den här barnmorskan (eller ultraljudsspecialisten, vad dom nu är för något) sa att hon hade uppskattat Televinken till en dag äldre än vad han är om hon bara hade gått på ultraljudet, men att man inte flyttar BF vid IVF:er. Så 22 januari står fast.

    Snaily, precis, vad kan det bli annat än en kille med det namnet?

  • Telis

    Hej, jag är fortfarande hemma och vi ska inte åka till USA. Maken vaknade med feber och halsont imorse. Hade det inte varit för svininfluensan och Televinken hade vi inte tänkt två gånger på det men nu finns det annat som är viktigare. Nu får han krya på sig ett par dagar (han har ingen hosta iallafall så det är säkert inte influensan) och sen får vi se vad som händer. Kanske åker vi till Grekland, precis som jag ville från början.

    Muggles, jag vet inte om Televinken vinkade precis, det såg mer ut som om han gav oss fingret. Han hade definitivt fem fingrar på ena handen med det vara bara ett av dom som hade spretade med och det såg ut att vara långfingret.

    Nenne lever och har hälsan. Hon har inte börjat med sprutor än men jag antar att hon ligger lite lågt här i tråden för att slippa en massa press och ståhej om nästa IVF. Ibland mår man bäst av att stoppa huvudet i sanden och tänka på annat.

    Stort GRATTIS till koko och hela kokofamiljen!! Jäklars vilken snabb förlossning det måste ha varit! Ser fram emot att få höra mer.

    PoK!

  • Telis

    Oj, men ambulans och akutsnitt, det var verkligen en dramatisk entre för Lillebror! Skönt att allt gick bra iallafall!

    Ore, lycka till med snacket med din pappa! Det låter verkligen som om du hamnar i kläm på ett olyckligt sätt, och att din pappa kan bli lite knepig när han inte får som han vill. Jag hoppas att han verkligen lyssnar på det du vill säga.

    Sweet, nej jag var nog inte tillräckligt "på" inför den här resan för att det ska känns som en jättekatastrof. Men jag tycker synd om maken och känner mig som en stor feg idiot när jag ska förklara för folk att vi backade ur pga av en liten förkylning. Men det får bli Kalifornien och Disneyland om en sisådär 5-7 år istället.

    Lycka till med budgivningen, PB!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor