• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    nu ska jag sova... innan kroppen får för sig att gå lös på dagens tredje spyattack.... blärk...

    *kram på er*

  • viktualia

    MrsB - cool bild!

    Telis - jag har sett till att ha några brallor som verkligen funkar, hittade ett par schyssta mammabrallor på PoP för ett antal veckor sedan och jag tog med mig dem för säkerhets skull när jag var på semester. Precis som du skriver blir sällan panikshopping jättebra. Så i ditt läge hade jag nog sett till att ha i alla fall någon underdel att ha när jag kom hem.

    För egen del har magen liksom inte blivit gravidrund utan bara "lagt på mig några extrakilon"-tjock. Alltså rensade jag min garderob igår och la undan sånt som sitter FÖR illa... får hoppas på att komma i dem framåt nästa sommar. Återstår gör bara två par långbyxor varav det ena är ett par slitjeans... så även här behövs shopping...

  • viktualia

    AM - jag har också spanat på BUMP - är lite nyfiken på vad det är för tygkvalitet i de där kläderna? Är det sånt man går till jobbet i eller är det mer hemmakläder?

  • viktualia
    muggles skrev 2009-08-15 18:22:12 följande:
    Håller på och läser ikapp... (en bedrift då jag är ensam hemma med 2 st 2-åringar medan maken hämtar hämtmat).Piggelin/Vickan: själv uppmuntrar jag maken att öppna vin och dricka öl för då får jag smaka!
    Min kära make är lite mer regeltrogen än jag... så det känns inte meningsfullt att diskutera sånt ens. Och dessutom blir jag bara avis så det gör liksom ingen nytta..
  • viktualia

    Mugglan - det är mest att han skulle ana vad jag hade i sikte om jag skulle pusha för att han skulle dricka hemma just nu..

    Frejis - läbbigt med risk för havandeskapsförgiftning *krya på dig*

  • viktualia

    Snorkfröken - jag har faktiskt haft semester så länge att jag inser att om jag fortsatte gå hemma och må halvilla så skulle jag bli uttråkad.... den här sista veckan då maken jobbat och jag varit ledig har varit nyttig på det sättet...

  • viktualia

    September - jag är i alla fall färdig med semester av typen gå hemma och lalla....

    Brudsommar - Bodyshops kroppssmör kanske kan funka?

  • viktualia

    AM - åhå... jag som var så nyfiken.. hm... det är ju vådan av att bo på vischan och vara lite lagom hänvisad till nätshopping.. får kanske ta mig till storstan för att känna och klämma lite...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor