• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis skrev 2009-08-14 15:02:58 följande:
    Men tjejer, vad har ni för alkoholberoenden egentligen?! Jag har inga som helst problem med att inte dricka alkohol eller att låta andra människor göra det i min närhet. Det finns ju så mycket annat gott och det är ju bara under nio månader?
    Fniss fniss.. men jag säger ju att jag är hobbyalkis.... Och hade det inte varit för min kära makes måttlighet så hade nog min konsumtion (när jag inte är gravid) varit klaaart högre... Samtidigt kanske det handlar om nåt som jag hakat upp mig på utan nån större grund... får väl se hur nöjd jag känner mig nästa gång jag går ut och aw:ar med kollegorna.

    Och visst finns det mycket annat trevligt att dricka. Problemet när man är ute på restaurang i min landsände är att det alkoholfria ofta inskränker sig till läsk och mineralvatten.. och eftersom jag inte tål läsk som blir det trista mängder mineralvatten...
  • viktualia

    Oupsie - för min del är det kaffe som knäcker magen... men det är väl olika. Vin i mindre mängder härjar i alla fall inte upp min mage speciellt.

    Lappis Smile 4 Som tur är så tycker jag att mineralvatten är helt ok, om än himla trist!

  • viktualia

    Kängu - åååå himla bra med en sån mamma! Jag håller med om att sånt där är otroligt pinsamt!! Skulle jag behöva nån med förhandlingskonst så är min lillebror otroligt vass på sånt... men som du säger.. jag vill INTE vara i närheten!!

  • viktualia

    Telis - kan inte låta bli att vara nyfiken på vad du druckit till maten när du varit ute och ätit? Jag kanske har missat nåt alternativ!

  • viktualia

    Snaily - åååå sommarhus på Ön vore något!!! Själv grubblar jag över om det inte är dags för en Ö-semester nästa sommar. Har en kompis vars mamma har en sommarstuga med fri sikt ut över de två öarna utanför ön...

  • viktualia
    passionsblomman skrev 2009-08-14 21:31:37 följande:
    Vad skulle man ta sig till utan alla kramar och omtanke man får här?
    inte vet jag... helt säkert är att tråden är viktig i min värld!!

    *kram igen*

    .... och där norpade jag ett chips... skickar över lite dipp och föreslår vinkranen vid deppmanteln....
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor