• snaily

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej!
    Äntligen läst ikapp! Haft för mycket att göra på jobbet, men nu är det FREEDAAG! Ja, nästan iaf - jag är ledig imorgon! *barnsligt glad*

    Mugglan
    Skönt med mamma som pysslar om dig, hoppas du inte känner dig helt kvävd där under deppmanteln... Bra att "det" verkar kommit ut med medicinernas hjälp! Hoppas kropp och själ återhämtar sig snart. KRAM!


    Ore skrev 2009-08-19 13:47:21 följande:
    Läser ikapp... BS: Det finns även en form av MA, där barnet "tillbakavecklas" men kroppen inte fattar det. Min mamma hade en sådan graviditet, efter att jag fötts. Hon var gravid, men det upphörde, och utan att något kommit ut så fortsatte symptomen men på UL i v. 17-18 någonting så fanns det ingenting, inte ens ett dött foster...?
    Tror det var denna typ av MA som min syster hade för några år sen - det var en tom fosterblåsa vid UL, tror också det hade gått mer än 12 v, men det var nog inte mola för hon blev gravid ganska snart igen efter det där. Läskigt var att hon höll på att förblöda när missfallet till slut satte igång, blev ambulans i ilfart till sjukhuset som bara låg 1 km bort som tur var.

    Ore - du är ju inte avstängd än! (Har läst tråden och hejar som vanligt på dig!)

    Grattis i efterskott på bröllopsdagen Cicci!

    BS - men vilken liten envis rackare i magen!

    Blev också sugen på kladdkaka pga Koko men inhandlade chokladpraliner istället som snart ska avnjutas, slurp!

    Liten, bättre huslycka nästa gång!

    Telis - vinka till Televinken från mig imorgon

    Tack alla gulliga för engagemang i mitt i-landsproblem med kopplet! (Extra till Telis, AM och Oupsie) Med sånt snyggt koppel måste han ju nästan vinna utställningen, tycker ni inte? Fast har fått veta att vi är först av alla ut i utställningsringen (står 1 på nummerlappen) så där sket sig min plan att kolla hur alla andra gör innan det är vår tur...

    Nej, pralinerna väntar!
  • snaily

    Frejis
    Hoppas morgondagens utbildning blir bra! Vilken vecka är du i nu? - vad fort tiden går, snart är ni föräldrar!
    Utställningen är lördag nästa helg, ingen aning om antalet valpar, drygt 60 hundar totalt tror jag det var. Det ska bli skoj med en liten helgutflykt ("liten" = 46 mil enkel resa ), vi ska bo i en stuga där och på kvällen efter utställningen är det kräftskiva.

    Ore, säg till om du behöver ledsagare/bärare åt maken när det är dags för föräldrautbildningen, jag kan skicka ner maken i så fall med kopplet i högsta hugg!

    Ser fram emot en lyxig ledig dag imorgon med långfrukost, sen frisören och sen massage!

    Godnatt!

  • snaily

    Telis - lycka till på RUL nu! Fast behöver ju inte säga lycka till, det kommer ju gå SÅ bra!!

    LUGG var det här! Sjuuuukt ovant, har inte haft ordentlig lugg sen jag var 10-11 år tror jag! (Lagt bild som ny profilbild på fejjan.)

    Ska skynda till massagen nu.

    Fredagskram åt alla!!

  • snaily

    Muggles
    Ser när jag läst ikapp nu att mitt förra inlägg kom lite olämpligt klämkäckt mitt i en tung diskussion... Men - jag tycker absolut det är snarare starkt än klent att våga gå iväg och prata med någon professionell! Och sen att jämföra olika sorger med varandra är ju svårt, man sörjer ju olika saker på olika sätt och olika intensivt. Jag grät mycket mer i våras när jag var tvungen att ta bort min hund, än när min gamla morfar dog några veckor senare.

    Kängu, Vickan m fl - angående mammaledighet i håla så måste jag erkänna att jag fruktar det (om jag nu nånsin blir gravid och sen mammaledig) - bor ca 800 pers i vår by så tror inte det finns någon öppen förskola eller något sånt.

    Skönt att det såg bra ut på UL Vänner!
    Väntar nu bara på Telis vinkrapport!

    Massagen var smärtsam men skön samtidigt. Mycket bra massör!

    Börjar trivas riktigt bra i min lugg... tar en liten stund innan jag känner igen mig själv när jag kollar i spegeln.

  • snaily

    BS, verkar finnas något slags familjecentrum i orten som ligger 6 mil bort... Kanske får annonsera efter mammakompisar helt enkelt. Sen tror jag också lite fördomsfullt att jag inte skulle ha så mycket gemensamt med de flesta mammor häromkring, skulle gissa att de flesta är (minst) 10-15 år yngre än mig, men kanske räcker det att man har barn som den gemensamma nämnaren...

    MEN - inte ett problem just nu eftersom jag aldrig verkar bli gravid.

  • snaily

    Telis, tjohoooo!! Härligt jobbat, och kul att han visade snoppen också! Grattis! Skönt besked inför resan kan jag tro!
    Men - att Televinken är en kille, det hörs ju på namnet!

  • snaily

    GRATTIS koko! Det var snabbt jobbat! En heldag på stan är tydligen vad som behövs för att sätta igång en förlossning!
    Välkommen till världen Lillebror!

  • snaily

    Men oj Telis, vad snopet! Jag undrade lite för en stund sen när jag såg att din "plupp" var grön. Hoppas verkligen maken kryar på sig snart så ni kanske kan få lite Greklandssol på er istället då! (Blir genast supersugen på en medelhavsresa själv, men har man skaffat sig en Korv så har man...)

    Välkommen tillbaka MSW! Har semestern varit bra?

    Akutsnitt lät dramatiskt som 17! Väntar med spänning på närmare förklaring.

  • snaily

    Hej alla! Supersnabbt måndagsstressigt inlägg:

    Nenne -

    MSW - grattis! Vad är det du ska plugga - missat!

    PB - lycka till med spolningen, det går nog kalasbra!

    EA - snygg hoj!

    Ore - styrkekram!

    Kängu - kul med lite jobb så smått!

    *rusar vidare*

  • snaily

    Passionsblomman
    Neeeej vad sorgligt med äggledaren! Men, fundering: är det inte så att man ägglossar från en äggstock i taget så att säga - nästa månad kanske det är vänsters tur att producera fina folliklar, och där var det ju bra passage? Hoppas hur som helst det går att åtgärda! Förstår att du inte känner dig ett dugg på husvisningshumör... Kram!

    BS - vad är det för hormoner man ger till Iris i så fall? *nyfiken*

    Cicci - det är bra, ge dagistanterna nåt att skvallra om!

    Piggelin - er dagmamma låter ju helt underbar, förstår att ni är nöjda! Kan man få låna hit henne några år om man skulle lyckas få barn själv? Snopet med festen! Men desto mer gottig mat åt de som kom.

    EA - vilka j%&¤#a envisa spottings!! *ryter och skäller åt dem*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor