• _koko_

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    bs - Vad härligt du beskriver helgen med iris, skönt att hon kan vara mysig också.

  • _koko_

    tinga - surfar med mobilen och har lite svårt att få upp länken, men du får säkert bra tips av t ex mrs google.

  • _koko_

    lappis - Hjälp, en hel vecka sen?!! Ojojoj, vad din kropp gillar spänning och spratt...

    kängu - Jag har redan tänkt tanken att börja komplettera med ersättning till lillebror eftersom han hänger vid bröstet HELA TIDEN. Inser hur otroligt bortskämd jag var med conny som man kunde amma och sen lägga ifrån sig nästan från början. Men jag kommer bita ihop ett tag till (bokstavligt talat, bröstvårtorna tar ordentligt med stryk av att sugas på precis hela tiden, kan jag säga), för jag VILL ju amma.
    Dessutom börjar jag få "sittsår" eftersom jag inte får ligga ner något på nätterna, även när han sover ska han ligga vid bröstet...

    muggles - Håller tummarna för att de inte kan bestämma sig då!!!!!

    lappis - Nä, säljaren hade ljugit om skicket och vägrade gå ner något i pris, så sambon fick köpa en returbiljett och ta tåget hem igen. Gissa om jag, nyförlöst och hormonstinn grät när han ringde och berättade det....
    Men nu har vi fått tag i en jättefin bil så jag är nöjd. Den är äldre än volvon men har bara gått drygt 3000 mil.

    Nu ska jag köra en kasse äpplen i juicepressen och sen drar vi och (förhoppningsvis) köper ny bilstol. För JA, för tillfället ligger faktiskt lillebror och sover alldeles själv i soffan!

  • _koko_

    cicci - Förresten, vilket SKIT med bilen!!! Fattar inte hur folk funkar... Kommer du prata med någon (jag förstår om du inte orkar prata med oss) utomstående något mer? Visst skulle du och maken dit ihop i veckan? Hoppas det. KRAM!!!

  • _koko_

    kängu - Hur jag än försöker funkar inte liggamning för mig. Fick en massa hjälp av BM på bb med conny, men det hjälpte inte. Försöker tänka att lillebror är ett halvt kilo mindre än conny var och behöver äta ikapp, då känns det lite lättare att stå ut.

  • _koko_

    Tack för allt stöd efter jag skrev sist! Ang liggamning fick jag alltså hjälp med gustaf, men det funkade inte ändå (med honom), så jag tror inte att det hjälper att försöka igen. Och jag tror inte heller att det har med boob-storleken att göra.

    Har fått en stund "ledigt", händer fortfarande inte ofta men iaf nån gång om dagen nu. Känns tråkigt att vara så frånvarande i tråden, men förhoppningsvis blir det bättre.
    Igårkväll ville jag dock bara gråta, då ammade han konstant mellan 19 och midnatt. Idag har vi köpt ersättning så det finns hemma, tror att vetskapen att det finns ett alternativ kommer få mig att orka försöka lite extra. Har fått en enorm respekt och förståelse för er som haft problem med amningen tidigare och kämpat och kämpat, för det här är inte roligt! Jag hoppas dock fortfarande att det kommer att släppa, har ju som sagt kunnat lägga ner honom nån gång om dagen de senaste dagarna och han legat själv minst en halvtimme, och det är faktiskt väldigt befriande.

    PB - Grattis till väldigt lyckad försäljning!! Hoppas flytten går bra nu också.

    ore - Fin klänning!
    Ellos: Det var ju därifrån jag beställde två par gravidbyxor som de skickade i fel storlek två gånger innan jag gav upp och skickade tillbaka alltihop (dessutom tog det över en månad totalt). Skittrist eftersom de var snygga.

    tinga - Vad skönt att ettårskontrollen gick bra, och vad mycket de kollade!!

    muggles - Det var xc70-träsket som vi bara doppade tårna i.
    Har premiärkört nya bilen nu och den är underbar att köra! Den flyter fram liksom.

    bs - Vi kastrerade nya katten i förrgår. Gick väldigt smidigt (skönt med hankatter), han var nästan som vanligt redan när vi kom hem med honom. Däremot har gamla katten börjat hoppa på honom igen, värre än någonsin. Tror att det är en kombination av att han inte luktar som vanligt och att hon känner av att han är "skadad", låter det rimligt, snaily? Hoppas det går över snart iaf, vi hoppades ju att det skulle lugna ner sig helt mellan dem efter kastrering...

    Sen har jag glömt allt annat jag hade tänkt kommentera, och nu börjar lillebror sträcka på sig, och jag som skulle borsta tänderna!!
    Skickar kramar till ALLA!

  • _koko_

    Hej fruLlan!! Att jag inte ringt dig beror på att jag fortfarande bara har kontantkort till telefonen och är snål. Får tillbaka min riktiga i morgon, så då kan jag börja ringa folk igen. Väntar spänt på ditt samtal!

    Conny blev förresten aldrig mer än snuvig. Vi har varit noga med att tvätta händerna och sen har vi sprayat med renässans varje morgon, när han kommit hem från dagis och innan han går och lägger sig. Det fortsätter vi med.

  • _koko_

    Åh, ni är så snälla att jag blir alldeles tårögd! Säger som jag och många andra sagt förr, vad skulle jag göra utan den här tråden??

    Han ligger faktiskt och sover själv nu sen 10 minuter (20!! nu, jag har ju hunnit skriva hela det här långa inlägget!), så jag har en liten liten förhoppning att det är på väg att vända. Och isf skäms jag lite för att ha klagat så högt, det har ju inte ens gått två veckor ännu. Fast jag ska ju inte ropa hej ännu förstås. Sen är han svår på nätterna, bökar och börjar skrika innan han lyckas få tag i bröstet, och jag kan bara tänka "väck inte storebror"... Lagom stressande.

    kängu - Stor kram tillbaka! Jag tror faktiskt att amningen segat igång generellt, framför allt på ena bröstet. Nu läcker båda så fort han gnäller, så jag hoppas att det betyder att det kommit igång nu.

    Så, nog med ego!

    sweet - Ha det så skönt på semestern!!! Hoppas retreaten innan var skön även om du hade tankarna hos familjen.

    liten - Håller tummarna för att chefen får ändan ur nån gång, och skönt att du fått någon att luta dig mot under tiden! Renässansspray kan helt klart rekommenderas!

    snaily - Tack för input, åh, vad jag hoppas att det lägger sig snart... Vad kul det låter med träningen av korven förresten! Inte helt olikt barns utveckling måste jag säga.

    frejis - Börjar bli riktigt spännande nu. Förstår verkligen att det blir för mycket med nya tester, du har haft mer än tillräckligt att oroa dig för redan!!! Men tänk att hon stannat kvar i magen så länge ändå, nästan lite otroligt med tanke på vad de sa från början...

    fruLlan - Väldigt nyfiken på vad det nya namnet är, gillar ju det ni hade valt men minns inte riktigt vilka ni valde bort till borren...?

    nenne - Vad skönt att det inte är lika jobbigt den här gången! Håller tummarna så hårt att de riskerar att trilla av.

    bs - Vad läskigt att ni har influensan så nära! Jag har inte ens hört talas om någon som drabbats ännu...

    När kommer telis hem?

  • _koko_

    Liten - Glömde svara. Ibland vill han bara ligga vid bröstet, inte ens snutta. Men när han väl äter sväljer han iaf var 2a till 3e sug, och det ska ju vara ok. Han kräks inte alls, tack och lov! Nä, jag tror nog, som kängu skrev, att det har varit tunn mjölk, men inte bara på kvällen utan dygnet runt, hoppas att den håller på att tjocka till sig nu.
    Han har iaf gått upp till födselvikt igen, så det går ingen nöd på honom (bara mig ).

  • _koko_

    Vad glad jag blev av att läsa ikapp idag, det behövdes!

    Så fort jag tror att det är på väg att bli bättre kommer ett bakslag. Jag var inne på amningshjälpen.se idag, vilket bara gjorde mig ännu mer deprimerad. Det är visst fullt normalt att amma konstant, och att ingen av oss sovit mer än 2 timmar i sträck sedan han föddes är visst också helt i sin ordning...

    Eftersom jag är rätt instängd i min bubbla just nu får ni stå ut med min brist på engagemang i allt annat som händer här, men jag läser allt och tänker på er!

    Heja nennes ägg!!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor