Inlägg från: AngelicaJohansson |Visa alla inlägg
  • AngelicaJohansson

    Måste upp i vikt.

    Lika jobbigt som det kan va att vara överviktig är det att vara underviktig. Det problemet har min M2B och han kämpar nu för att gå upp i vikt till vårat bröllop för att "bära" sin outfit snyggt. Jag tycker att han är fin som han är, men han tycker att detta är riktigt jobbigt. Saken är den att hur många proteindrycker han dricker om dagen och hur mycket styrka han tränar händer det ingenting. Och han blir bara med nedstämd varje gång han tittar på vågen och ser att det inte händer något..

    Så är det någon som kan tippsa om något man kan äta eller göra för att gå upp i vikt?

    Vill och gör allt för min blivande. Han måste ju trivas han med.

  • Svar på tråden Måste upp i vikt.
  • AngelicaJohansson
    jaao skrev 2009-07-27 19:13:55 följande:
    jag rekomenderar boken Upp i vikt av Camilla Porsman,mycket bra och hälsosamma tips om kosthållning och träning!Jag vill själv gå upp minst 5kilo till vårat bröllop.
    Tack! nu är ni två st som rekomenderat boken, så det blir till att gå och köpa den!
  • AngelicaJohansson
    Fotbollsfru skrev 2009-07-26 21:34:18 följande:
    Som föregående talare vill jag rekommendera att han äter många gånger om dagen. Men också ganska mycket. Tyvärr säger min erfarenhet att det är bra mycket jobbigare/svårare att gå upp i vikt om man har det problemet än om man vill gå ner i vikt.Din blivande skall äta ca 10 mål om dagen. (En person med normalvikt som tränar äter ska äta ca 6 mål om dagen) Då är de viktigaste och också de största; frukost, lunch och middag. Däremellan ska det ätas mellanmål.Att äta, äta och äta är tyvärr det mest jobbiga men effektiva sättet. Fortsätt med proteindrinkar och styrketräning.
    Wow! 10 mål om dagen! ska försöka att få honom att göra det, tack för tippsen!
  • AngelicaJohansson

    Åsa Erika skrev 2009-07-27 11:21:44 följande:


    Kontakta en PT personlig tränare för bäst resultat. Se till att få en med vana av kost!
    Önskar att vi kunde göra det.. men han tycker att ämnet är lite känsligt.. Och han är ingen sån som pratar känslor i onödan. Men absolut! det vore det bästa!
  • AngelicaJohansson

    Vi har precis beställt en ny proteinburk.. 1250 kalorier per portion. Det är väl rätt bra eller? är så dålig på detta. Men de flesta låg på ca 600 kalorier..

Svar på tråden Måste upp i vikt.