• Svar på tråden September 2010 del2
  • Fenixx

    verkligen underbart väder idag! varmt, sol och knallblå himmel! åhh vad jag hoppas att det kan vara såhär på våran septemberdag nästa år!!

  • FruHögstadius

    ja ,jag med var ut i skogen idag och plockade lite kantareller, och till min stora förtjusning såg jag att bladen börjar bli gula nu, så runt den 25 kanske det bara sprakar av färger i skogen *hoppas* hiihi

  • mica82

    min kompis gifte sig samma helg förra året och då var det jättevackert ute! orange rött och gult!
    underbart väder idag! varit ute hela dagen.
    har fått tips om en jättebra frisör och sminkös i närheten där vi bor så det blir jättebra! Ska maila henne och fråga om priser.

    Nu är min fina förlovningsring på sin rätta plats. kan inte sluta titta på den. Fick den för en vecka sen men då var den en mm för bred så nu har dom fixat den. har redan bestämt vigselring oxå Förlovade ni oxå er när du/han friade?

  • FruHögstadius

    min gubbe har itne friat inte jag heller, eller nja, jag började planera sen har det rullat på =)

    idag kom jag på att jag skulle sluta leta efter kuvert, då jag inte hittade något passande och göra egna av presentpapper, hittede en superbra sida och gjorde ett test (av julpapper haha) och det blev kanon, nu ska jag bara leta på X antal rullar enfärgade eller med snyggt motiv så jag kan tillverka 22 st.

    är c6 (kuvert) ett vikt a4 ?

  • Fenixx

    nej det är a5 väl? c6 är om du har ett halvt a4 och sen viker det på mitten. är det vi ska ha. för att spara lite.

    ingen av oss har friat "riktigt" heller...vi förlovade oss för 4år sen och så förra året så bestämde vi oss att slå till.

  • popcorn o dip

    Hej på er alla september brudar! värder hos oss har varit både fint med sol och skurar med ösregn... Mysigt och härligt att lyssna på regnet och sen se hur solen lyser upp :D

    Har "provgjort" två varianter på inbjudningskort i dag jätteskoj, längtar tills man får börja göra dem på rikitgt!!

  • FruHögstadius

    aha, ser nog annars när jag kollar på kuverten vilket som passar

    firar 5 år tillsammans på bröllopsdagen och ett halvår innan det firar vi förlovning i 4 år.

    min gubbe har idag varit med och valt vilket sorts band vi ska ha till inbjudningarna, det blev mörkbruna satinband. nu vill jag bara beställa och börja knåpa ihop dem =)

Svar på tråden September 2010 del2