• Svar på tråden September 2010 del2
  • Luckyy

    tämkte jag med ska börja inhandla små grejjerna, som bordsdekorationer.. vet du några bra sidor man kan få insiration på?

  • Meeru

    Hej September2010-brudar! Jag ansluter här eftersom jag och min blivande man gifter oss den 18 september nästa år.

    Vi har bokat festlokal och band. Nu i veckan ska vi ringa församlingen där festlokalen ligger och be att få komma och titta på några olika kyrkor. Så förhoppningsvis kommer även kyrka att vara bokad innan veckan är slut.

    Inbjudningarna tänkte jag pyssla ihop själv, och det får jag nog ta tag i till hösten. Som någon skrev, tror jag det blir lagom att skicka ut dem i maj. Vi ska på två bröllop nu i september, och båda inbjudningarna kom i maj, med osa i början av augusti.

    Är det något mer man borde ta tag i redan nu, eller kan man slappna av och bara drömma och fundera lite i lugn och ro ett tag?

  • FruHögstadius

    jag har kollat priser hos i princip alla som vi planerar att anlita, för att veta på ett ungefär vad kostnaderna ligger på. resturang, catering, fotograf, smink.

    det har iallafall fått mig att känna att jag gjort mycket och har det mesta klart.

  • Luckyy
    FruHögstadius skrev 2009-08-17 14:38:08 följande:
    jag har kollat priser hos i princip alla som vi planerar att anlita, för att veta på ett ungefär vad kostnaderna ligger på. resturang, catering, fotograf, smink.det har iallafall fått mig att känna att jag gjort mycket och har det mesta klart.
    verkar vara en kanon sida! tack så mycket för tipset
  • Idhrenniel

    Vad mycket roligt det fanns på den där hemsidan, tackar! Kul att gotta ner sig i allt som finns!... Jag vågar knappt berätta för min man2be hur långt jag har kommit i planeringen i mitt huvud, haha!... man vill liksom inte hålla på att tjata om det, samtidigt som det håller på att bli lite som en hobby känner jag! Man köper bröllopstidningar, kollar efter inspiration på nätet, funderar på tema-färger, vore kul med egna gjorda inbjudningar, hur ska ringarna se ut, bordsdekorationer, band, mat, kyrkomusik, psalmer, fotograf, smink och hår, tärnor, marsalkar, ska man ha en maid of honour, tänk om prästen är tråkig, vill man satsa på snygga och höga eller lite bekvämare skor, vad ska man dansa till första dansen m.m.m.m.m.m...... Hehe. Nån som känner igen sig?

  • bröllopstankar2010

    Ansluter mig här! Vi planerar också att gifta oss i början av september nästa år! Shit, vad alla verkar ha börjat fixa saker redan... köpa underkläder mer än ett år tidigare?!? Cheezus! Haha... vi har inte ens bokat lokal, kyrka eller ens satt ett datum! Kanske borde känna mig mer stressad än vad jag är redan...

  • Fenixx

    bröllopstankar2010>> för våran del så började vi planera väldigt tidigt just för att hitta rätt för vårat tema och att få dem ställen och annat som vi vill ha.

    just lokal, kyrka och fotograf är ju alltid bra att börja kika på nu om man vill vara säkra på ens datum, speciellt om det är populära ställen och under högsäsong maj-augusti.

  • mandabubbla

    hallåååå gott folk!
    här är en till som planerar för September 2010
    Den 4de eller 11e för att vara exakt, men så blev jag påmind av Fenixx att den 11e är lite av ett otursdatum så vi får väl se :D

    Hur långt i planeringen är ni andra?
    Jag känner som att jag har nystartat, fast ändå verkar jag kunna pricka av saker i min planeringslista :)

Svar på tråden September 2010 del2