• Fruar - sommarbröllop 2008

  Sön 9 aug 2009 19:37 Läst 5788 gånger Totalt 63 svar
  Visar endast inlägg av Englali - Visa alla inlägg
 • Englal­i
  Återställ
  Sön 9 aug 2009 19:37 #12

  Idag firar vi 1 år som gifta... underbara känsla. Vi njuter, myser och bara rår om varandra. Precis så som det ska vara!!

 • Englal­i
  Återställ
  Lör 15 aug 2009 17:45 #17

  Furillen: Åhh NEJ!!! Fy så hemskt, jag är så ledsen för eran skull! Kan inte ens föreställa mig hur det känns, mer än att det är fruktansvärt. Försök ta hand om varandra nu ni två. Många många styrkekramar till er

 • Englal­i
  Återställ
  Lör 15 aug 2009 17:50 #18

  När vi ändå är inne på barn, ni vet ju hur vi kämpar och att det är helt omöjligt just nu, innan A är klar med sin behandling.
  Tufft nog som det är, så fick jag för två veckor sen höra av en kund på jobbet att en av mina bästa vänner väntar barn. Skojar ni att jag blev chockad... hon har inte ens sagt ngt, förmodligen för att hon vet hur vi kämpar. Men de hade kännts bättre o får höra det från henne än på ryktesvägar.
  Iaf så pratade vi igår (hon har varit utomlands så jag har inte kunnat nå henne) och de hade typ (observera typ) bestämt sig för o skaffa barn och det tog direkt... givetvis!!
  Samtidigt som jag är jätteglad för hennes skull så är jag så fruktansvärt avundsjuk o kan inte låta bli att tycka att livet är jävligt orättvist ibland!!

 • Englal­i
  Återställ
  Lör 15 aug 2009 22:24 #20

  Pumpkin: Jo visst, men hon hade inte ens tänkt så sa hon. Jag blev nog mest besviken att jag inte fick veta eftersom hon är en av mina närmaste.

  Haha... ja, skulle det bli ngt barn ngn gång så är det MKT efterlängtat vill jag lova. Av alla i familjen... och av de isf blivande mormor/morfar, farmor/farfar.

  Hur går det för er då? Har förstått att ni bestämt er för att det är dags för en liten nu?

 • Englal­i
  Återställ
  Lör 15 aug 2009 22:40 #22

  Haha det låter härligy, många känslor på en gång. Ett råd från en "erfaren", på försökstadiet iaf : ta det lugnt... o känn ingen press. Lättare sagt en gjort, men det är någ det bästa råd man kan få!

  Hoppas du får ett riktigt härligt ridläger. Själv har jag nedräkning... på fredag åker vi till Cypern/Fig tree bay för 8 dagars sol, bad, slappande och njutande, ska bli lovely!!

 • Englal­i
  Återställ
  Lör 15 aug 2009 22:56 #24

  Det är bra, låt det förbli en hemlis ett tag
  Ja Cypern ska bli toppen, spelar ingen roll vart vi ska egentligen... bara vi får komma iväg och bara vara vi två och vara lediga. Hela semestern gick åt till jobb & åter jobb här hemma så det här är så välbehövligt. Att bara få rå om varandra!!

  Uscha, det låter inge vidare med bilkörningen. Jag avskyr att köra bil själv längre sträckor så jag lider verkligen med dig. Vart ska du på ridläger, hur länge är det?

  Nu ska jag kika vidare på min film. A är på nattklubb o spelar så jag ligger i sängen, med datorn o iaf 1 av missarna och kollar på en riktig tjejfilm.
  Ha det toppen på ridlägret nu då!!

 • Englal­i
  Återställ
  Sön 16 aug 2009 22:04 #27

  Furillen: Åh jag lider så med dig! Förstår dig om det känns jobbigt med resan.
  Jag sa rakt ut till min vännina att jag är sååå jätteglad för din/er skull men visst, självklart är jag avundsjuk också. Och hon förstår, tar inte alls illa upp... vi har ju trots allt kännt varandra sedan vi var 3 år gamla... i 23 år alltså, då kan man säga vad man känner. Eller iofs, hon sa det först att: "Du, jag förstår att det här måste kännas skitjobbigt för dig/er och att det känns orättvist, men jag vet att du är glad för min skull också". Så det känns jätteskönt!!

  Vart ska ni resa i höst då Furillen? Hur mår du nu... jobbar du o så eller får du vara hemma o vila dig lite? (eller kanske är bättre o va på jobbet!?! Sånt är ju SÅ olika hur man hanterar sorg) Stor kram till dig!!!

 • Englal­i
  Återställ
  Tis 15 sep 2009 22:17 #42

  Snitte: Tack vad söt du är.. jag hoppas också att vi kan bli det snart.
  Idag kom iaf ett mkt glädjande besked. A:s provsvar kom och det var mkt positivt. Det bakteriella var nästan helt borta nu och när han var på undersökning för två veckor sedan så såg det MKT bättre ut. Läkaren sa att det var som natt och dag mot i vår/vintras när han först sökte. Så skönt!
  Så nu är det dubbel antibitotikakur i 30 dagar till (from. måndag nästa vecka) som gäller och sen, sen tror jag faktiskt att vi får börjar försöka igen! Åhh jag hoppas, hoppas verkligen nu... jag är SÅÅÅ trött på att vänta. Vi har ju inte fått försöka utan skydd sen i april-maj någon gång, så vi har ju ingen aning om beh. har gett resultat ännu, men hans läkare är verkligen hoppfull och helt övertygad om att vi ska kunna bli gravid på "naturlig" väg, så vi håller alla tummar.
  Har dock börjat undersöka det här med provrörsbefruktning också, ifall det inte skulle gå vägen. Då är det ju lika bra att ställa sig i kö nu redan, efter som det är lååång väntetid där.
  Nog ältat, var bara tvungen att äntligen få komma med något som innebär rätt riktning!!

  Furillen; Hoppas kroppen kommer tillbaka till sitt vanliga jag igen så ni kan börja försöka så smått, så småningom när ni känner er redo igen. Vi får fortsätta kämpa vi... =) Kram på dig!!

 • Englal­i
  Återställ
  Ons 7 okt 2009 19:59 #58

  Hej tjejer!

  Pumpkin: Stort, stort grattis till bebisen i magen! (tror inte jag gratulerat dig än va!?! *förvirrad*) Är så glad för er skull, klart du ska berätta här också. Är ganska övertygad att vi som försöker bara är glada för er. Skönt att den lill* mår fint!

  Här är rörigt... jag är på ett uruselt humör och har varit det ett tag nu tyvärr. Orkar inget o har ingen lust med någon ting. Andreas och jag bråkar så mkt, lr jag bråkar för jag känner att jag knappt orkar vara i närheten av människor när jag kommer hem från jobbet.
  Badrumsrenoveringen är i full gång men går inte enligt tidsplanen, hantverkare... jag är galen på dom just nu. Så mina kvällar går åt till att åka runt och låna duschen av folk... mindre roligt

  Ngt positivt då... jag söker ett nytt jobb. Det ni!! Ska prata med chefen där i morgon och ansökan ska vara inne på måndag. Vet inte alls hur mina chanser är, men jag är glad att jag bestämt mig för att söka iaf. Det vore SÅ skönt och skulle underlätta mitt liv en hel del, dessutom är det här på hemmaplan... endast 5-10 min i bilen... jag skulle få ett liv!!!

  Snitte: Ojdå... det var väl magstarkt tycker jag, mkt mkt pengar för ingenting ju!! Får man fråga vad ni skulle få ge för en sådan kryssning här i norden? Vi har nämligen kikat lite också och funderar på det... så det kunde vara kul & veta om det vore något.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll