• sockersmulan

    Brudar i Skåne!

    Såg att vår tråd blivit avstängd, så jag startar en ny! Hoppas nya som gamla hittar hit!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-08-17 15:58
    Här kommer den utlovade listan på när vi som hänger i den här tråden gifter oss!

    oktober
    10/10-09 toastmastermarie - ystad

    november

    december

    2010

    januari

    februari

    mars

    april
    Nicossambo 17/4 Helsingborg

    maj

    juni

    juli
    Kullaberg 10/7 - Brunnby / Mölle
    Tokisen 10/7 Tomelilla
    sockersmulan 17/7
    Fansanb 17/7
    Juli100724 24/7 Ängelholm

    augusti
    Sundance 14/8
    Linaz 14/8 Malmö
    jelicka 14/8 Helsingborg
    PlusBrud 21/8 Ystad
    Miss Giggle: 28/8- Glostorp

    september

    oktober

    november

    december
    Uttan 4/12 Karlsborg

  • Svar på tråden Brudar i Skåne!
  • Miss Giggle

    Hej tjejer!

    Tyvärr kunde vi inte få uppskov men tydligen fanns det helger lediga i September i värsta fall som vi kunde boka.
    Det fanns ett annat par som var ute efter "vårt" datum så han var helt oresonerlig när det gällde uppskov

    Annars går det jävligt sakta frammåt här, har lagt det lite på hyllan för sambon har semester nu.
    Har iofs kollat på kyrkan som vi ska gifta oss i, sambon har inte sett den tiidgare så jag fick ju visa den för honom. Han har liksom inte haft så mkt att säga till om när det gällde den biten!!!

  • Sundance

    Haha! Tror det är många sambosar som inte har så jättemycket att säga till om på alla fronter. Men vad synd att ni inte kunde skjuta på att ge beslut. Hoppas att det löser sig till det bästa.

    Tack för tipset om Eniro.dk förresten. Ska bara klura ut de rätta danska orden . Ska nog hitta mina stolar. Just nu jagar jag stolsöverdrag i USA och England. Frågan är vad som är bäst... Köpa stolsöverdrag för 4500kr inkl frakt, och sedan hyra ut dem eller sälja. Eller hyra för typ 3500. Min sambo kom på att man ju kan hyra från ett ställe där de bara hyr ut överdrag om du tar stol också och så kan vi använda stolarna till vigseln, men de har ju sällan så där härlig trädgårdskänsla. Mer bankettstolar liksom... Svårt.

  • Miss Giggle

    Jag kan kolla med min danska tärna om du vill vad man ska söka på
    Men är det stolar eller överdrag du söker?

    Fick använda eniro.dk för ngn vecka sedan när jag letade korsett, hahah då jäklar ringdes det friskt till henne för jag kan ju ingen danska! hahahaha

    Har nu fixat till ännu en tärna, sambons syster. SOm eg hatar klänning men inte riktigt ville missa att vara tärna så hon ska suck it up! Söte!

  • Sundance

    Oh ja! Jättegärna tack! Nej stolsöverdrag kan lösa sig här i Sverige. Eller om jag köper från USA men det är trädgårdsstolar vi jagar efter. Eller café-stolar eller någon snygg vit, eller ev grå, stol. Vill inte gärna ha en stol som ser typiskt "inomhus" ut med typ stoppad dyna eller plast eller så. Eller bankettmodell för de känns så mycket som att man sitter på konference. Vill ha lite trädgårdskänsla. Lite typiskt amerikanskt skulle man väl kunna säga. Den får gärna va i plast, det är inte det, men inte den här vanliga IKEA-modelle på klappstol.

  • Sundance

    Alltså tjejer, jag blir galen! Hoppas ni kan hjälpa till lite. Efter att ha kikat runt lite här på BT på vad folk betalar för sin fotograf så är jag så förvirrad. Jag har letat fotograf här nere i SKåne och hade i princip bestämt mig för en men hon ska ha 7500 för 4 timmar, varav 1½ timma är porträttfotografering. Och då får vi ett antal papperskopior och ett bildspel med många foton men inga bildfiler på cd och ingen förstoring. Efter att ha läst vad alla andra fått och vad de betalat för det känns det som ett överpris även om hon som vi tänkt oss fått goda rekommendationer. Vem har ni andra haft som fotograf? I skåne... Har ju hört om folk som fått heldagar för 8000 och som betalat 6000 och då fått alla bilder i högupplöst format på cd osv osv.

  • Tokisen

    Nu ska vi inte ha en från skåne, men vi kommer betala 6000:- för en heldag, visseligen hobbyfotograf men en duktig sådan.
    Bara att kolla runt på alla möjliga fotografer och få offerter och prata med dem för d tycker jag e viktigt att fotografen inte e stel utan kan få en till att le och så.

  • kullaberg

    Sundance>> Det tyckte jag lät dyrt! Jag har en gång varit i kontakt med Daniel Rix på rixfoto.se, och jag har för mig att han inte var så dyr. Jag gillade honom också. Tror det står priser på hans hemsida.

    Vi ha min svägerska till att fota oss, hon är hobbyfotograf så jag tror vi kommer få bra bilder iaf.

    Kolla runt lite till, det hade jag gjort.

  • Tokisen

    Min tärna hade honom på sitt bröllop, och han e jätte trevlig o ha och göra med... kommer inte ihåg vad dem tog men dem va jätte nöjda med honom.


    kullaberg skrev 2009-08-24 10:34:04 följande:
    Sundance>> Det tyckte jag lät dyrt! Jag har en gång varit i kontakt med Daniel Rix på rixfoto.se, och jag har för mig att han inte var så dyr. Jag gillade honom också. Tror det står priser på hans hemsida. Vi ha min svägerska till att fota oss, hon är hobbyfotograf så jag tror vi kommer få bra bilder iaf. Kolla runt lite till, det hade jag gjort.
  • Sundance

    Ja, jag har faktiskt nyss kikat på hans hemsida och skrivit ner honom som ett alternativ. Hans priser var ju betydligt mycket mer rimliga. Har kollat på en Caroline L Jacobsen också (tror hon hette så i efternamn) men har inte fått priser ännu. Hoppas hon mailar idag.

    Jag tappade verkligen sugen igår när jag satt med sambon och skulle välja, och då insåg att de jag valt var ganska dyra. Känns som att börja om på noll.

  • ToastmasterMarie

    Vi kommer anlita jessica bemerholt, hobbyfotograf. Hon tar 2300kr exkl. egen transport för fotografering + att hon är med i kyrkan och hos frisör. Framkallar ej bilderna men redigerar dem och vi får dem på en skiva. Hjälper gärna till även med tackkort.

    www.bemerholt.com

Svar på tråden Brudar i Skåne!